自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

正垃圾廢青!夠膽做!唔夠膽認!
唔該嗰條友出嚟同人道歉啦!!
最好廢除佢学藉! 將來點樣畀佢教我哋啲仔女!!

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

pc2012 發表於 17-9-8 00:08
呢個karman813唔係媽媽嚟㗎,睇返佢d舊post,佢係個滿腦子sex、及攞緊關愛基金嘅男人⋯
...

原來又係畫家,美國隊長嗰類「高質素」人士

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

呢d賤人! 只懂在人傷口上灑鹽!好冇人性!

珍珠宮

ICbaby 發表於 17-9-8 15:10
正垃圾廢青!夠膽做!唔夠膽認!
唔該嗰條友出嚟同人道歉啦!!
最好廢除佢学藉! 將來點樣畀佢教 ...

教大貼字辱蔡若蓮後笑住走 兩男外貌曝光

教育局副局長蔡若蓮長子昨(7日)晨墮樓身亡,各界紛紛致哀,然而專責培育香港下一代教師的香港教育大學,竟有人在校內的民主牆,張貼奚落蔡若蓮喪子的字句。有讀者向東網提供閉路電視畫面截圖,兩名於民主牆張貼字句的男子外貌曝光!

根據截圖所見,兩名身穿黑衣的男子先於昨午5時03分,站於民主牆前張貼紙張,而附近則有一名女子正在觀看展品。

於一分鐘後,有閉路電視畫面顯示,該兩名男子面帶笑容,並一邊閒聊一邊離開民主牆位置,一人身穿黑色T-Shirt及長褲,揹着背包,另一名帶眼鏡的男子,則身穿白色恤衫及一件深色毛衣,正拿着手機和手提包。二人貌似年約20多歲,暫未知是否教大學生。

大宅

大口仔mic 發表於 17-9-7 16:26
齊家自國平天下

係"治國"至啱
del by bk

侯爵府

回覆樓主:

我成日覺得呢d就系毒果呢二十幾年 孕育出來的半人獸怪物!!!

伯爵府

2024年龍年勳章

scheong 發表於 17-9-8 15:21
教大貼字辱蔡若蓮後笑住走 兩男外貌曝光

教育局副局長蔡若蓮長子昨(7日)晨墮樓身亡,各界紛紛致哀,然而 ...

貌似教大生。如果真係,一定要癈除佢哋個學籍,以免教壞下一代!!

大宅

kaman813 發表於 17-9-7 19:49
推行洗腦式國民教育的人,有尊重過其他人嗎?有聽學校、學生和家長的意見嗎?
...

人哋做野唔合你心意就可以咁涼薄咁黑心?我今回真是長見識了
del by bk

大宅

kaman813 發表於 17-9-7 19:54
我只代表我自己,冇人性那位,是只顧強推洗腦式國民教育,不理自己親生仔的副局長
...

我認同你講法,香港教育真係有問題,教出咁多毫無人性良薄嘅畜生!埋位啦喂
del by bk

首頁

尾頁

跳至