論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係唔好意思....希望借位問一問個白痴問題, 想問下姐姐個名, 邊個先係佢個姓氏..
Castillo Anna Corpin

未日係叫佢做ANNA, 咁佢個姓會係咩? 結左婚夫姓又會係放前定後?

多謝各位

男爵府

問佢本人先得

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢話己文跟老公姓?
我以前陳衰寸老奶奶彊屍乾grace, 肥廢人 cornellia(nelly)
一樣話跟老公姓改名。

實情係衰到極, 比炒到唔批visa改名再戰hk. 但不能扮fresh oversea, 就話跟老公姓。

彊屍老公一早死咗, 又無新男人, 改乜鬼。
廢人生4個全部唔同男人, 全部趙完鬆, 邊有老公。

大宅

無....只係諗點解佢老爺奶奶身邊都有堆人個名有個Corpin, 佢自己FB係叫Anna Corpin, 所以諗緊係咪改左夫姓....睇FB後好期問下姐...^_^"

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bbchu15 發表於 17-9-8 16:37
真係唔好意思....希望借位問一問個白痴問題, 想問下姐姐個名, 邊個先係佢個姓氏..
Castillo Anna Corpin

我家姐姐係XXX YYY ZZZ
佢自己個名就係XXX
自己個姓就係YYY
而佢個老公個姓就係ZZZ

本護照上面都係咁樣。

男爵府

Elefant老婆 發表於 17-9-28 21:38
我家姐姐係XXX YYY ZZZ
佢自己個名就係XXX
自己個姓就係YYY

我家姐姐未婚,Y係媽媽姓,Z係爸爸姓。不過其實跟老公姓定隨便改都冇人知,唔識佢哋語言。

首頁

尾頁

跳至