自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

HoneyDewDew 發表於 17-9-13 11:51
好煩!上兩個禮拜先塞咗藥,睇GP嘅。呢兩日硬係覺得一點痕,想搵個婦科睇。有冇jm知道其實點樣可以知道塞完 ...

去屈記買藥塞啦。
仲好用。
如果你肯定係念珠菌的話。

男爵府

回覆樓主

想問下你們
當念珠菌翻發時 有豆腐渣分泌物
你地沖涼時會用清水 伸手指入去撩返d豆腐渣出來嗎?

別墅

粉紅天空 發表於 17-9-19 13:55
想問下你們
你去醫生度佢會幫你清,自己唔好攪佢啦。

伯爵府

熱血勳章

粉紅天空 發表於 17-9-19 13:55
想問下你們

要用都用棉花棒呀

侯爵府

好煩!上兩個禮拜先塞咗藥,睇GP嘅。呢兩日硬係覺得一點痕,想搵個婦科睇。有冇jm知道其實點樣可以知道塞完 ...

食益生菌,但唔係隻隻都得。我係綱店買,拎埋去問屈記d藥劑,佢話呢隻可以,因為有d益生菌成份係比較fir腸胃好d,但呢隻係gir女性。

大宅

我以前成日有,真係好煩,食一段時間益生菌,換曬D底褲,唔好用女性液洗,更加唔好用沖涼液洗,就用清水,唔好用護墊,寧願換多幾次底褲,我已經有幾年唔復發了,如果你好了一段時間又復發就叫你另一半去檢查下

首頁

尾頁

跳至