自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

呢個優惠去到幾時架

大宅

咁要唔要比入會費

原帖由 monkey妹 於 09-2-11 17:06 發表
yes

P記健身新優惠:$500 玩 6 個月

送15張健康舞(可玩瑜伽,跳舞,動感單車)
送 美容療程一次
適用於任何一間舒適堡
沒有時間限制
*參加者需12個月內未曾參加過P記健身計劃

因為每位會員最多介紹兩位朋友,
每介 ...

王國長老

王國長老

建議問清楚:
1)係咪唔需要合約先?
2)有冇入會費,行政費, 手續費, 毛巾費之類附加費.
3) 雖然冇限時, 但會唔會取巧係某些時段既冇限時?
4) 需要預約先有得用嗎?
5) 有冇得沖身? 桑那房有冇得用?

仲有就係你地有心理準備可能會有人捉住你地不停sell 呢個plan果個plan, 如果妳係面皮好薄好易俾人sell到, 不如諗清楚先, $500六個月任玩, 恕我比較抱懷疑態度, 有冇咁好呢....

就算係真, 咁平既價, 可能到時會勁多人用機, 等餐飽.... change room夠唔夠locker用....

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

原帖由 edea 於 09-2-11 17:29 發表
建議問清楚:
1)係咪唔需要合約先?
2)有冇入會費,行政費, 手續費, 毛巾費之類附加費.
3) 雖然冇限時, 但會唔會取巧係某些時段既冇限時?
4) 需要預約先有得用嗎?
5) 有冇得沖身? 桑那房有冇得用?

仲有就係你地有心理 ...

1)參加者需12個月內未曾參加過P記健身計劃

2)唔會有任何費用,但毛巾p記一向唔包!

3)任何時段+任何分店

4)跳健康舞要約,但要入左場先預約得!

5)沖身、乾蒸、濕蒸一定有!

只係第一日登記時,
如果10日內參加12個月只俾多$1700!(120張跳舞飛)
即$500+$1700=$2200玩18個月~
18個月平均每月$128~
如果第一日決定時參加即送多半年毛巾卷~

而定出面搵sales都係$2800玩十四個半月,
十張毛巾卷+140張跳舞飛~

P記sales唔會煩你,
如果C記你就真係唔好去啦!
C記sales出晒名~

我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問有無媽咪係會員?
我都好想join...謝謝.........

水晶宮

好媽媽勳章

我老公都想參加,請問有無人可以幫埋我^^

男爵府

I want to join too,anyone can help me?

媽媽最愛大小b

大宅

Tiffany
Pls check PM
Thanks

Cathy

原帖由 tiffany_wong23 於 09-2-11 13:38 發表
我可以介紹四位!
但我要約在沙田店!

可以就PM我~

男爵府

畀面勳章

i want to join in tsuen Wan, anyone help?

男爵府

我都有興趣,想同老公一齊去,呢到有無 cwb區會員,pls pm,thx!

子爵府

I wanna join too, prefer in Tuen Mun branch. Pls kindly PM me. Thanks.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

好詳細呀
原帖由 tiffany_wong23 於 09-2-11 18:27 發表
1)參加者需12個月內未曾參加過P記健身計劃

2)唔會有任何費用,但毛巾p記一向唔包!

3)任何時段+任何分店

4)跳健康舞要約,但要入左場先預約得!

5)沖身、乾蒸、濕蒸一定有!

只係第一日登記時,
如果10日內參加12個月只俾多$1700!(120張跳舞飛)
即$500+$1700=$2200玩18個月~
18個月平均每月$128~
如果第一日決定時參加即送多半年毛巾卷~

而定出面搵sales都係$2800玩十四個半月,
十張毛巾卷+140張跳舞飛~

P記sales唔會煩你,
如果C記你就真係唔好去啦!
C記sales出晒名~
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

我都想join, 有沒有會員可以pm個no. 給我?

謝謝!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

近來P記好努力收錢,
舊會員就叫人提早續約,
又以平價吸新會員,
經濟唔好呀,大家小心呀!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

我都有興趣,想同家人一齊去,有沒有會員可以pm個no. 給我?

謝謝!

伯爵府

好媽媽勳章

有無人可以介紹我呀? 我都想JOIN呀
有沙田member嗎 ?

子爵府

我今日試左張美容療程,
當日登記就問我地加唔加精華去做機?
唔家就用清水做!
加一次$85~

我今日做時佢再冇同提加精美素做!
而我老公果個有提佢用特惠價$60做!
當然我地冇so佢!

做完出黎,佢問我聽唔聽埋個coures先?
我話唔得閒急湊仔放學!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

子爵府

我都好想join physical,請問有無媽咪可以介紹我入會呀? 可否pm我? 謝謝!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

我同朋友想JOIN呀!有無媽咪可以幫忙?我問左唔駛一齊去.只要姓名同no.就可以啦~pm我呀~thx

首頁

尾頁

跳至