自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

公爵府

大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

到!

個topic少o左咁多字, 唔知佢地識唔識入來呢?

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

差 D 盪失路......
到.....

男爵府

各位大師父:
我想在HSBC換麵包機,但有D問題問??
我住屯門,但係邊度可以買高筋粉, 酵母??
係唔係所有材料放落麵包機就可以啦~~~
我都買咗火石果個光波爐,今日送到朋友HOME,要等C9幫我攞先可以發功~~好心急~~~
THX~~~

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 RSP325 於 09-2-11 01:34 PM 發表

唔該catjeff師傅教路, 我真係好心急丫~

你唔好咁叫我啦..... 我係學徒黎架....

珍珠宮

原帖由 lucky_bear 於 09-2-11 01:55 PM 發表
各位大師父:
我想在HSBC換麵包機,但有D問題問??
我住屯門,但係邊度可以買高筋粉, 酵母??
係唔係所有材料放落麵包機就可以啦~~~
我都買咗火石果個光波爐,今日送到朋友HOME,要等C9幫我攞先可以發功~~好心急~~~
THX~~~ ...

係呀.... 不過要跟次序放...
新買麵包機的朋友最好唔好用跟機食譜, 因為個 D 食譜唔係好得..... 要整就跟龜仔呢個啦.... 超掂, 我地很多人都跟龜仔整.

http://kidturtle.mysinablog.com/index.php?op=ArticleListing&postCategoryId=106955

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

可5可以放返part 6條LINK, & d寶貴INFO去PART 7既PAGE 1到呀?? thanks thanks

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

I am interested in this one :

產品編號 SP128
原價 $138
換購價 $58
特價 -
特點及功能 按一按,脫走多餘水份
保持蔬果新鮮爽脆
以高速旋轉離心力,將沖洗後的蔬果表面多餘水份迅速脫走。
可用於多種蔬菜、水果如生菜、菜芯、瓜片、葡萄、車厘子…等。
無需用電,輕輕一按,做雜菜莎律更輕鬆!
炒菜前使用,以保持新鮮蔬菜的爽脆!

換購點 億世集團有限公司門市部 - 九龍觀塘成業街20號怡生工業大廈10樓
其他資料 將於21/8有售貨

男爵府

醒目開學勳章

好彩揾到,BA番個位先.

水晶宮

產品編號 CS01
原價 $99
換購價 $29
特價 -
特點及功能 整蒜茸,薑茸,辣椒茸
雙手不留氣味!
可拆卸水洗,
乾淨不留痕跡

換購點 億世集團有限公司門市部 - 九龍觀塘成業街20號怡生工業大廈10樓

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

追完 post, 因為我係 working mum, 所以決定帶麵包机返屋企幫手 la.

Kenwood 部机重唔重 gar?

因為 HSBC 積分換要自取呀! 我有部份積分6月到期, 所以一定要換野
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

男爵府

火石:
THX~~
但我唔知道大力水手係邊,唔好意思.我係一個新手,
但仔仔好LIKE EAT 麵包,佢今年升小一,凡想自己煮飯,麵包比佢~~
我想問賣旦糕地方會唔有得買???

大宅

醒目開學勳章

到~~

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 Charitymami 於 09-2-11 14:07 發表
追完 post, 因為我係 working mum, 所以決定帶麵包机返屋企幫手 la.

因為 HSBC 積分換要自取呀! 我有部份積分6月到期, 所以一定要換野 ...

死勒,好似搞到我好MAN咁添,部麪包機我都係自己攞番屋企架,都好重吓

珍珠宮

原帖由 Charitymami 於 09-2-11 02:07 PM 發表

因為 HSBC 積分換要自取呀! 我有部份積分6月到期, 所以一定要換野 ...

重架.... 一係帶車仔, 一係叫 C6 托....
我叫 C6 托.....

首頁

尾頁

跳至