自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

截止了沒有? 我有興趣啊!
有會員可以幫忙入會嗎?
可PM我。

男爵府

我有興趣,有冇人可以幫我呀
原帖由 卓琳媽媽 於 09-2-25 11:53 發表
截止了沒有? 我有興趣啊!
有會員可以幫忙入會嗎?
可PM我。

禁止訪問

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

我有朋友係其中一間分店做,佢話出咗呢個plan之後多咗好多人,分分鐘去到想玩咩都冇位,另外book跳舞亦都有機會book唔到,因太多人,最主要係呢個plan小咗跳舞既coupon,如果鐘意跳既join呢個其實唔算抵.

禁止訪問

大宅

本來我都想JOIN,但我朋友話自從有呢個PLAN,D人多到乜都要排隊,入場排隊,換衫房要排隊,去TOILET要排隊,跳舞攞籌都要排隊,仲隨時無籌無得跳.如果想做機又隨時無位....,總之就多人到怕,連呢$500都可以慳返.

原帖由 Lovely媽咪 於 09-2-25 14:44 發表
我有朋友係其中一間分店做,佢話出咗呢個plan之後多咗好多人,分分鐘去到想玩咩都冇位,另外book跳舞亦都有機會book唔到,因太多人,最主要係呢個plan小咗跳舞既coupon,如果鐘意跳既join呢個其實唔算抵. ...

大宅

I've interest, any member can PM me her info to me?

珍珠宮

原帖由 ultraman 於 09-2-23 13:18 發表
我老公現在也是用優惠的會籍來做gym(還有幾個月就完結了)
1) 請問還可以用您的介紹$500 嗎?
2) poster不是說介紹人玩可用$500可多玩1個月嗎?

你好 不知有否甚他人已回覆你的問題

1 . 這$500 plan要報名人之前1年未使用過其服務

2. 這不太清楚 報名時可自己問問

有需要pm給我
近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

大宅

我同我朋友夾埋有4個額,有無人要????
pls PM me!! ^^
:-P  :-P  :-P

珍珠宮

多謝昨天報名的你 塡我 Thanks
近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

大宅

原帖由 mvshop8888 於 09-2-27 21:04 發表
多謝昨天報名的你 塡我 Thanks

When I presented your # to the staff, they said each member only got 2 quotas & yours already got 2 and so can't use your #.

伯爵府

I have two quotas, pls PM me if you are interest.

複式洋房

我都有一個quota, 有興趣可pm我.

大宅

if you want to get promotion... you can refer to membership no.#145816F00

大宅

想問下HKD500/6M個PLAN做完左未?

大宅

原帖由 GOLDGOLD1314 於 09-3-4 10:44 發表
想問下HKD500/6M個PLAN做完左未?

I asked the staff today & they said still have.
Got 2 quotas, u can use customer #: 136567F00 (Ms. Tang)

男爵府

仲有無人可以介紹我 $500 的 plan 呢 ?

男爵府

好媽媽勳章

回覆 # 的文章

加咗條款呀, 美孚,沙田,仲有一間分店,星期一至五,繁忙時間6-8pm, 及星期六 2-4pm都唔用得,如要用就要加多$300元

首頁

尾頁

跳至