論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 車.人. 於 09-2-13 23:13 發表
Pollyw

張相點post嫁????
I opened an account in the Photobucket.com (free of charge) and saved the picture into my account. Copy the link of the particualr picture and then paste it here.

大宅

咁我下次隨身帶個toilet brush.
原帖由 pollyw 於 09-2-13 23:07 發表
Don't you know some ppl have to be served with bananas, in order to be happy???

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

車人姐:我又等您的“車人新女就職典禮實錄精華”

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 qqqqqq 於 09-2-13 23:17 發表
I see. 我真係無睇過呢出戲. 咁我可以幻想下你個樣
Haha........Juz fantasize you are talking with Yuen Chau everyday... Wonderful, isn't it?

別墅

原帖由 saiwanho 於 09-2-13 23:27 發表
車人姐:我又等您的“車人新女就職典禮實錄精華”

我既就職典禮好簡單, 無你咁裝嚴而"loon" 重.

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 車.人. 於 09-2-13 23:39 發表

我既就職典禮好簡單, 無你咁裝嚴而"loon" 重.
係囉,簡簡單單求求其其“湯”隻雞3支香再電下酒就完成勒!

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 pollyw 於 09-2-13 23:46 發表
係囉,簡簡單單求求其其“湯”隻雞3支香再電下酒就完成勒!

您講到好似社團入會儀式

大宅

原帖由 pollyw 於 09-2-13 23:07 發表
Don't you know some ppl have to be served with bananas, in order to be happy???

正~~睇嚟only食蕉好似餵佢唔飽, 有無c 佢食ar!!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至