跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位,你地有無打算買煮飯仔俾BB玩?我無意中(係童裝店)發現阿女好鍾意玩,都想買一套同佢一齊玩。 但我只係Toy R us見到,麻麻地,仲要500-:;pppp:

請問有無其他地方有得賣?我指一座果種。請教,請教。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有買呀,我個女有兩座,一套係自己買,一套係人地送既bday gift,我買左好多配件比佢,所以佢而家有晒成日廚房啦..佢好鍾意玩,鍾意將d拎出拎入...

係要幾百蚊一座ga,不過我見個個親戚d女都有一套,而幾百蚊又有一座咁大座野都算叫抵掛....

大宅

我朋友都送了一座給亞女 , 3XX 左右 , 亞女成日拿住個煲周圍走 ! 其實都好既 , 買煮飯仔 , 入面有D 瓜瓜菜菜 , 可以教埋佢呢樣係咩都好架~ 健康院D 姑娘都叫我買呢D 玩具比佢玩

複式洋房

我都想買, 不過toysrus個d真係麻麻, 無煲煲, 得茶杯, 酒杯, 再唔係就得幾隻碗同羹, 都要賣199, 我係$10店買d膠碗都得啦, 我想買一set係有煲, 有pan, 但都搵唔到. e+ d玩具出得勁fancy, 其實反而不如以前d老土玩具玩得開心, 我仲想搵個撥輪電話俾阿仔玩, 都搵唔到, 全部玩具都electronic晒啦

男爵府

原帖由 deja 於 09-3-17 03:20 發表
我都想買, 不過toysrus個d真係麻麻, 無煲煲, 得茶杯, 酒杯, 再唔係就得幾隻碗同羹, 都要賣199, 我係$10店買d膠碗都得啦, 我想買一set係有煲, 有pan, 但都搵唔到. e+ d玩具出得勁fancy, 其實反而不如以前d老土玩具玩 ...

我地0601班媽咪以前都有傾過買廚房玩具, 我記得佢地有提Chicco嗰套, 你地可以留意下~

其實唔止女仔鍾意玩, 我大仔依家都鍾意扮煮嘢俾我食, 因為番咗學之後都會學到媽咪喺廚房煮嘢, 同埋食茶點老師都會講下食物~

睇住小朋友扮煮嘢食個樣, 似模似樣真係好得意

大宅

完全同意! 宜家d玩具全部都係ready to play,太齊全,太公式。反宜無我地細個時玩得簡簡單單,仲可以發揮創意同想像力

我都係成日揾有無舊款玩具,真係簡單d。唔使下下都一千幾百,父母同小朋友一齊玩先係最開心
原帖由 deja 於 09-3-17 03:20 發表
我都想買, 不過toysrus個d真係麻麻, 無煲煲, 得茶杯, 酒杯, 再唔係就得幾隻碗同羹, 都要賣199, 我係$10店買d膠碗都得啦, 我想買一set係有煲, 有pan, 但都搵唔到. e+ d玩具出得勁fancy, 其實反而不如以前d老土玩具玩 ...

男爵府

原帖由 cattylui 於 09-3-18 11:54 發表
完全同意! 宜家d玩具全部都係ready to play,太齊全,太公式。反宜無我地細個時玩得簡簡單單,仲可以發揮創意同想像力

我都係成日揾有無舊款玩具,真係簡單d。唔使下下都一千幾百,父母同小朋友一齊玩先 ...

講起比較舊式嘅玩具, 旺角花園街(電梯上新世紀廣場側面)都有一兩間細細玩具店, 賣好多款玩具, 都有舊式玩具.....你地經過可以睇下~

我上次買一包樂器都係好平 (有鼓, 沙缒, 搖鼓), 大仔玩得好開心.....就算爛咗要丟棄, 都唔可惜~

首頁

尾頁

跳至