自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

由結婚到懷孕都大大方方公告天下,一來d傳媒都冇得老作,二來大家都好鄧佢開心, 但有d明星就會估作神秘, 好似吳君如,八,九個月肚都仲唔認,而家咪又帶埋個囡出嚟見人,

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

醒目開學勳章

yes, 唔止欣賞佢...直頭sin mo死人.....

原帖由 catobaby 於 09-3-20 09:52 發表
由結婚到懷孕都大大方方公告天下,一來d傳媒都冇得老作,二來大家都好鄧佢開心, 但有d明星就會估作神秘, 好似吳君如,八,九個月肚都仲唔認,而家咪又帶埋個囡出嚟見人, ...

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我最欣賞佢係先結婚,過咗一段時間先有咗,好健康正面。
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

禁止訪問

大宅

我都好欣賞陳慧琳

別墅

係啦~咁樣人地反而覺得佢唔造作,仲鍾意佢多d呀~

男爵府

我也認同,喜事大方承認公告天下,狗仔隊自然不會跟太多,人家可交差,彼此都HAPPY。Kelly真係好好,主動報告,好識做人。

有D名星/名人自以為高人一等,與別不同,結婚懷孕產子有甚麽呢,故作神秘,記者採訪就黑面,有事就鍾無艷。

吳君如依D扮大牌,老公係導演啫,有咩o甘巴閉,扮大支嘢,又係d垃圾戲,她講嘢垃圾到不得了,只有商台才會重用她。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 yy2004 於 09-3-20 10:14 AM 發表
yes, 唔止欣賞佢...直頭sin mo死人.....

我都係羨慕佢多d

別墅

但佢日日都講...其實個個女人都可以大肚架啦?! 佢既經歷又有幾特別, 我反而覺得佢太高調...當然, 佢係大肚得幾靚既, 可以成為大肚婆都可以好靚既典範!

珍珠宮

咁次次見到記者都係問關於佢大肚o既野, 唔通佢可以唔答咩? 唔答又會俾人話.
原帖由 happy-g 於 09-3-20 10:19 發表
但佢日日都講...其實個個女人都可以大肚架啦?! 佢既經歷又有幾特別, 我反而覺得佢太高調...當然, 佢係大肚得幾靚既, 可以成為大肚婆都可以好靚既典範! ...

侯爵府

高貴大方, 令人羨慕

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢大左肚, 可能成日上bk發表

男爵府

大肚都仲出黎比人影.......好過果d人成人遮遮淹淹........大肚又唔係唔見得光........大大方方........very good.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得佢好幸運。

响娛樂圈黎講,係一個正面嘅藝人。

伯爵府

雖然佢唔係我偶像, 但我都覺得佢做事好大方. 亦都好正面健康.
我都幾鍾意睇佢大肚既報導架.

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我覺得KELLY真係年青人嘅模範, 率性, 形象健康, 專一, 做事光明磊落, 佢真係一個好幸福+幸運嘅女人.

有個奇想, 唔知呀李嘉X & 劉打令睇左會唔會有啲酸溜溜嘅感覺, 事關傳聞佢地用左好多可以懷孕嘅方法, 但係到依家仍然無著落. 唉! 梗係啦, 以前玩得咁犀利, 副ENGINE都殘哂啦!

嗨! 我無見過吳君如個女, 有無相睇呀 ? THANKS!

原帖由 catobaby 於 09-3-20 09:52 發表
由結婚到懷孕都大大方方公告天下,一來d傳媒都冇得老作,二來大家都好鄧佢開心, 但有d明星就會估作神秘, 好似吳君如,八,九個月肚都仲唔認,而家咪又帶埋個囡出嚟見人, ...

子爵府

私生活,私人事情都要向大眾公開, 好似做名人就預咗要揚開自己所有先叫"稱職"......

我唔認為藝人要結婚生仔一定要同fans或公眾交待就算你係支持佢!!

不過, 各有各想法.

另我不欣賞佢的是身為孕婦仍不為安全穿高跟鞋.....唔習慣又好為了靚都好. 就係唔好!!

首頁

尾頁

跳至