自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 babyjerry 於 09-3-20 10:32 發表
大肚都仲出黎比人影.......好過果d人成人遮遮淹淹........大肚又唔係唔見得光........大大方方........very good.

係囉,講出黎,得到所有人的祝福,
又唔會影響支持度。
好似謝安琪都係,我地應該支持哩d光明磊落的藝人。

侯爵府

好媽媽勳章

係啦 佢d甘方既態度真係令人登佢高興 岩岩查小因 話佢自己講左係仔 如佢所原 公喜晒
原帖由 catobaby 於 09-3-20 09:52 發表
由結婚到懷孕都大大方方公告天下,一來d傳媒都冇得老作,二來大家都好鄧佢開心, 但有d明星就會估作神秘, 好似吳君如,八,九個月肚都仲唔認,而家咪又帶埋個囡出嚟見人, ...

伯爵府

Agree

原帖由 catobaby 於 09-3-20 09:52 發表
由結婚到懷孕都大大方方公告天下,一來d傳媒都冇得老作,二來大家都好鄧佢開心, 但有d明星就會估作神秘, 好似吳君如,八,九個月肚都仲唔認,而家咪又帶埋個囡出嚟見人, ...
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

珍珠宮

畀面勳章

其實有時張心俾幾,我自己大肚想唔想話俾人聽真係每個人諗法都唔同,我自己未過4個月都唔會親自話俾人聽(除非有人問起,我都只會答,你遲D咪知囉)..因為真係得來不易怕小氣架,聽過身邊人講,真係好邪..做咩要做一D令自己壓力更大既事..真係要好好保護自己同肚入面BB
加上藝人大肚又與我何干,係,我承諗大肚係一件喜事..知道佢地有,聽到都會開心...但懷孕時既風險,好多突發性既野係話唔埋的..無人預計得到架...
可能KELLY所有野佢都太易得到啦.無危機感囉..
其實就算吳君如佢大肚唔認,我自己又覺得佢無乜野囉...一來佢唔認,但佢個肚都呃唔到人..2來我覺得佢咁都幾攪笑喎..3來呢D係佢私事,真係唔需要同D三唔識7既人交代囉..同埋佢陀BB時都高齡啦..好多野小心D好囉..

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

畀面勳章

我都好欣賞同鍾意佢,因為佢好真性情

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 arale1668 於 09-3-20 10:56 發表
其實有時張心俾幾,我自己大肚想唔想話俾人聽真係每個人諗法都唔同,我自己未過4個月都唔會親自話俾人聽(除非有人問起,我都只會答,你遲D咪知囉)..因為真係得來不易怕小氣架,聽過身邊人講,真係好邪..做咩要做一D令自己壓力更大既事..真係要好好保護自己同肚入面BB
加上藝人大肚又與我何干,係,我承諗大肚係一件喜事..知道佢地有,聽到都會開心...但懷孕時既風險,好多突發性既野係話唔埋的..無人預計得到架...
可能KELLY所有野佢都太易得到啦.無危機感囉..
其實就算吳君如佢大肚唔認,我自己又覺得佢無乜野囉...一來佢唔認,但佢個肚都呃唔到人..2來我覺得佢咁都幾攪笑喎..3來呢D係佢私事,真係唔需要同D三唔識7既人交代囉..同埋佢陀BB時都高齡啦..好多野小心D好囉

認同, 同埋太危險啦, 靚還靚, 都係唔好著咁高高跟鞋好D.

男爵府

我都好欣賞她,她真的好幸福及好運

子爵府

我都係咁話, 雖然話偽人5一定要將私事公開, 但我講得5公開無所謂, 但有記者問到既, 咪大方啲認囉, 使5使講喱講路, 死口5認姐....
kelly真係好大方, 受过教育既人真係唸野都正常啲.....

禁止訪問

男爵府

由佢出道至今我都咁欣賞佢

大宅

醒目開學勳章

原帖由 yy2004 於 09-3-20 10:14 發表
yes, 唔止欣賞佢...直頭sin mo死人.....

完全同意.

侯爵府

我都好憎人大肚/ 抱BB著高踭鞋.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

羨慕又妒忌佢
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

Total agreed

原帖由 Elefant老婆 於 09-3-20 11:35 發表
我覺得佢好幸運。响娛樂圈黎講,係一個正面嘅藝人。

水晶宮

原帖由 eeb 於 09-3-20 10:14 發表
我最欣賞佢係先結婚,過咗一段時間先有咗,好健康正面。

正常不過的事...變做值得稱贊...
就好似大陸做官唔貪污...就已經要萬民稱頌...
?-(
少奶奶的身份,丫頭的命...

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

無法啦,其他女藝人未婚懷孕/未婚產子/同居/私生活太多姿多采,真係

正正經經結婚,之後先一齊住,之後先大肚既真係唔多

原帖由 54heima 於 09-3-20 12:27 發表

?-(
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 54heima 於 09-3-20 12:27 發表

?-(

我都覺得果句野真係好on居!
等於
你冇去殺人,我讚你
你冇去偷野,我讚你
你冇隨街柯屎柯尿,我又讚你

都唔知係D咩STANDARD!

禁止訪問

公爵府

其實都係佢既selling point之一, 貫切佢一路健康正面既形象. 我覺得佢太博啦有D無謂!!

首頁

尾頁

跳至