自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

子爵府

Agree ! 太高調, 令人反感.

原帖由 OneTwoThree 於 09-3-20 23:02 發表
我反而由佢一講陀bb著高跟鞋開始對佢反感, 講真, 孕婦應該以肚內bb安全、 健康為首要, 要潮、 要靚都等個bb平平安安出左世先啦, 可能我個仔都係得來不易, 見佢咁樣咁招積唔理個b安全就覺得個樣就討厭, 學人地話齋, ...
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

大宅

其實有左bb未必一定要即刻著平底鞋嫁~~
我以前返工日日都著高踭鞋(起碼3"),一著平底就拗柴.(就連波鞋都一樣)
到我發現自己有左時,
問過專業人仕,
佢地建議先著1-2"o既鞋先,
等對腳慢慢適應,先再著番平底鞋~

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

阿劉太對對鞋都過2寸
仲要0係度'銀''銀'下
唔知佢係刻意0係鏡頭面前咁做定私底下都係咁

原帖由 NicoleTszChing 於 09-3-21 01:25 發表
其實有左bb未必一定要即刻著平底鞋嫁~~
我以前返工日日都著高踭鞋(起碼3"),一著平底就拗柴.(就連波鞋都一樣)
到我發現自己有左時,
問過專業人仕,
佢地建議先著1-2"o既鞋先,
等對腳慢慢適應,先再著番平底鞋~ ...

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

之前有雜誌都話過佢~
但原來佢只係出o黎見記者先會著高踭鞋,
一完show就會換番平底.

原帖由 lailaiha 於 09-3-21 01:31 發表
阿劉太對對鞋都過2寸
仲要0係度'銀''銀'下
唔知佢係刻意0係鏡頭面前咁做定私底下都係咁

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至