跳至

首頁

尾頁

大宅

囡囡宜家識行識走,仲開始擺post,好想為佢留下美麗回憶

之前我地去過Studio 123(紅磡)影相,效果一般啦 今次想試下第二間,亦都想影第二D造型。

請問你地有無推介 我希望D相影得自然D,唔一定要扮呢扮路。

謝謝!

男爵府

我大細仔都去過一間叫mybabyface, 喺尖沙咀山林道,可以上佢地個website睇下~

另外由劉美娟一家人做代言人嗰一間Face嘅廣告, 都好似影得幾自然喎~

別墅

葵興 " 飛一般"影室 ~~~ 平 !
http://hk.myblog.yahoo.com/take1edwin
我囡囡14個月時影咗, 影同玩得好開心 ! 好靓 ! 好低 !
可以一試 ! 如果你決定去影, 可否ref 我 會員 no. 534
因為我想影多次! tks

複式洋房

我之前去過K-STUDIO,OK架,一般價錢,我介紹過D朋友去,都有讚,你可以試下上佢地個網睇下arm唔arm你。

別墅

試吓去呢個www.chocolate.com.hk睇下, 我去過覺得幾好

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

這間唔錯(夢想成真),$428包4個造型,24張相,如要晒加$300。每個造型有2款。tel:21917386 係官塘。記得同佢講我的會員號碼,我的會員號碼係1286,
你睇吓我1家3口d相先決定。
http://www.slide.com/r/7WVqJlQW4T-SgBsdOAuK74Z-9UKLfpeZ

我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

複式洋房

I have tried two studios as follows:

Studio-123: felt good abt the environment, and the photo quality is okay.

MybxbxHK: without sincere heart. The photographer (also the owner) took photos, even could not wait though my baby boby was eating finger biscuits. The whole photo-taking photojust took about 20 minutes!!!

別墅

我在紅磡123影過兩次

睇你咩要求啦!好似我咁,去完studio123就一定唔會揀"夢相成真"囉!唔係佢影得好唔好問題!因為我都去過!
係環境問題,係工業區,入面無裝修無間格又貴dd,,助手又唔識引bb!123就唔使一定要我自己親自出動逗bb囉!
但123的人就打工,"夢"就自己生意,講"夢"影相果位就覺得幾有心機!123就要睇你好唔好彩,撞唔撞到好攝記和好助手!好似第一二次去咁,第一次全程都係某位姐姐負責逗我個bb都很落力和生動,不過...第一次我bb當時係好鐘意望鏡頭影相笑,第二次part1果對影相就好好,好用心去逗bb,果個男仔仲走來走去跳高跳低咁,明明我一歲的bb已不再喜歡望鏡頭也周不時望向他笑!而part2個助手就一點也不生動,我bb直頭望都唔望吓佢!

原帖由 多可靚媽 於 09-4-2 07:48 發表
這間唔錯(夢想成真),$428包4個造型,24張相,如要晒加$300。每個造型有2款。tel:21917386 係官塘。記得同佢講我的會員號碼,我的會員號碼係1286,
你睇吓我1家3口d相先決定。
http://www.slide.com/r/7WVqJlQW4T-SgBsdOA ...

首頁

尾頁

跳至