自由講場

跳至

首頁
12345...50

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 BUNNYLEE 於 09-3-24 01:33 AM 發表

u have so many friends wor!!!

一定有一個係身邊...
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原帖由 sonic04 於 09-3-24 01:31 發表

好眼訓嘛

等住我都老朋友...

出來話我哋嘛...

佢話等機會 %^&(%*)我...嘛

你講..... ......金兔..... ..

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 caryfox 於 09-3-24 01:36 AM 發表

你講..... ......金兔..... ..

說真的..

唔係內子(金兔)
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好深呀

原帖由 caryfox 於 09-3-24 01:35 發表

幾多個.......係問題....... 唔係你講咁解....
不過我無加上問號.......所以.....都係我衰......

水晶宮

原帖由 sonic04 於 09-3-24 01:33 發表

一定有方法啦

話就話唔係什麼秘密

但公開咗都唔係太好...

(一定唔係同召小姐私下聯絡果隻)

係用自己的方法查到

我試過自己刪除係BK.........自己發出的TOP

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

原帖由 BUNNYLEE 於 09-3-24 01:34 AM 發表
老朋友 coming!!!

其中一個啦...

bq時都有話你知啦

水晶宮

原帖由 sonic04 於 09-3-24 01:38 發表

說真的..

唔係內子(金兔)

真係.......文雅......的形容詞.......

水晶宮

原帖由 caryfox 於 09-3-24 01:40 AM 發表

我試過自己刪除係BK.........自己發出的TOP

唔係....

係自己用某種功能...(一般會員都得的)

加上推測.....

水晶宮

原帖由 sonic04 於 09-3-24 01:35 發表

一定有一個係身邊...

7-11.......... 係你朋友

水晶宮

原帖由 wingogo 於 09-3-24 01:39 發表
好深呀

太空媽..........都話有時唔明我寫咩.....

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 sonic04 於 09-3-24 01:33 AM 發表

一定有方法啦

話就話唔係什麼秘密

但公開咗都唔係太好...

(一定唔係同召小姐私下聯絡果隻)

係用自己的方法查到

有咩公開唔公開呢......,如果開topic者係主題度要求delete,版主睇到就幫手刪除,唔係咩秘密。

如果有野想刪而版主又睇唔到,可以pm或click舉報留言,咁版主就會知道。
盡我一己之力,發放正能量!

水晶宮

原帖由 caryfox 於 09-3-24 01:43 AM 發表

7-11.......... 係你朋友

得罪個心理變態的

上親b.k都要提防

(要算下某人是否分身)

之所以得罪小人

難以做人=.=

水晶宮

原帖由 sonic04 於 09-3-24 01:41 發表

其中一個啦...

bq時都有話你知啦

我無去到BQ........所以唔清楚.........:lol

不過......我對此事(等朋友一事)....有好奇怪的感覺....

水晶宮

原帖由 召藥師 於 09-3-24 01:45 發表

有咩公開唔公開呢......,如果開topic者係主題度要求delete,版主睇到就幫手刪除,唔係咩秘密。

如果有野想刪而版主又睇唔到,可以pm或click舉報留言,咁版主就會知道。 ...

:lol 真係你出手.........DEL 118

THANK YOU.....:lol

伯爵府

畀面勳章

原帖由 sonic04 於 09-3-24 01:35 發表

一定有一個係身邊...

你看我>>>我看你

水晶宮

原帖由 召藥師 於 09-3-24 01:45 AM 發表

如果有野想刪而版主又睇唔到,可以pm或click舉報留言,咁版主就會知道。 ...

boss 都唔介意的

我就解說一下...

接自己的名...(sonic04)<----me

就睇到自己參與過頭5個的主題和回文

注意狀態 (正常....回收站....)

加上邊位版主在線....

要估都唔係難事

水晶宮

原帖由 sonic04 於 09-3-24 01:46 發表

得罪個心理變態的

上親b.k都要提防

(要算下某人是否分身)

之所以得罪小人

難以做人=.=

真係辛苦你啦......

伯爵府

畀面勳章

原帖由 caryfox 於 09-3-24 01:48 發表

我無去到BQ........所以唔清楚.........:lol

不過......我對此事(等朋友一事)....有好奇怪的感覺....

朋友太多>>>不能盡錄mouth: mouth: mouth:

伯爵府

畀面勳章

朋友關心是"應該"的

首頁
12345...50

尾頁

跳至