烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

有冇媽咪知道邊度有街邊小食檔果d黃芥末賣?我係街市買左1支,個味勁咸

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

吉x島同埋d大型超市會有。
盡我一己之力,發放正能量!

男爵府

畀面勳章

thx,召藥師,請問係咩牌啊?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 fatfat919 於 09-3-28 03:41 PM 發表
thx,召藥師,請問係咩牌啊?

唔記得喇,吉g島好似有唔止一隻,city叔婆就更多款式。

伯爵府

原帖由 召藥師 於 09-3-28 16:48 發表

唔記得喇,吉g島好似有唔止一隻,city叔婆就更多款式。

citysuper果d一定唔係街邊小食那種, 多數係西式用的

超級版主

原帖由 acintl 於 09-3-28 05:33 PM 發表

citysuper果d一定唔係街邊小食那種, 多數係西式用的

咁其實係唔係可以自己將西式個d溝糖或其他野溝出黎呀?我好耐冇食過街邊野囉。

伯爵府

原帖由 召藥師 於 09-3-28 18:17 發表

咁其實係唔係可以自己將西式個d溝糖或其他野溝出黎呀?我好耐冇食過街邊野囉。

其實我都想知街邊果d邊度有得買, 因為西式果d始終都係有分別, 味道/顏色 始終都好唔同, 至於係咪可以溝出黎就真係唔多清楚lu

男爵府

畀面勳章

我今日係惠康又買左1支,係又酸又咸,其實街邊果d係咪淨係用黃芥末粉開水就算呢

首頁

尾頁

跳至