親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請教一下如果想玩上面兩樣活動自駕或join tour較好?如果tour,有無介紹呢?
我囡9歲,可自己單獨騎馬嗎?謝謝。

複式洋房

Optical8899 發表於 18-6-26 11:15
想請教一下如果想玩上面兩樣活動自駕或join tour較好?如果tour,有無介紹呢?
我囡9歲,可自己單獨騎馬嗎? ...

騎馬好像有高度和體重限制……
numinbah valley horse
不知是否只有官網售票……?

男爵府

wittymom 發表於 18-6-28 15:02
騎馬好像有高度和體重限制……
numinbah valley horse
不知是否只有官網售票……?

我本來都想book Numinbah 3hrs,但之後睇到groupon Gummies Farm Tours平好多,雖然只係騎1. 5hrs ,但有教玩回力鏢+表演揮馬鞭+渣牛奶+餵小動物,問過仔覺得Gummies吸引d,而且我以前響蒙古騎過2hrs馬,頭1個鐘好過引,但之後攰到想死+patpat超痛,所以最後book Gummies.

大宅

女皇駕到 發表於 18-6-28 18:01

我本來都想book Numinbah 3hrs,但之後睇到groupon Gummie ...

我都有睇,但Gummies Farm comment麻麻,website又invalid

男爵府

alhkwok 發表於 18-6-28 19:32
我都有睇,但Gummies Farm comment麻麻,website又invalid

但我響Google睇最近既評語又ok。舊年Numinbah有段時間評價都麻麻,有時我會諗係咪因為動物始終比較污糟,所以難接受。

首頁

尾頁

跳至