自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

回覆樓主

痴上腦,好憎呢d以為自己好仁義既八公八婆,好似訓你床底知你地好多野,又要主持公道咁,十成十你99講你地唔少野要人企佢果邊啦,我都受過,對住呢d咁大愛既親友,你一定要講明你幾無能,希望佢地好好愛護同照顧你99!

大宅

回覆樓主:

自己一家人去旅行,點解唔帶99就係自私
咩道理
人地家事又關阿舅父咩事
男人老狗成個八婆咁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

長輩識做嘅就唔應該醫牙鬆槓, 恃老賣老 ,難睇!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主

個舅父厚多士,叫佢帶99去囉!令人討厭!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

關佢差事
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vivi3719 發表於 18-7-2 12:10
見暑假就帶仔女去旅行,去到目的地我就喺fb post 咗幾張相,點知C6舅父就話我地好自私唔帶99去。其實早一兩 ...

佢會唔會太多事?!

用戶要求終止服務

小平媽媽 發表於 18-7-2 15:42
我99都會用老公個fb睇我地啲野, ,真係講句野都俾人 監視咁,之後我fb咩都唔貼
...

開個新account唔好add老公

子爵府

2024年龍年勳章 熱血金章

nintendo 發表於 18-7-2 13:43
呢 d 人,自己仔女多數並非孝順。
心理不平衡,捉人地的事講。

有可能借題發揮比說話自己仔女聽

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢啲家事有咩理由喺FB講呀 低能

男爵府

見暑假就帶仔女去旅行,去到目的地我就喺fb post 咗幾張相,點知C6舅父就話我地好自私唔帶99去。其實早一兩 ...

下次block 咗佢哋唔好比佢哋睇到,呢啲唔係自私,有時都需要自己一家人嘅時間

男爵府

vivi3719 發表於 18-7-2 13:12
難聽D講“人又老錢又冇” 99收留佢

所以要擦你99鞋,叫佢請自己家姐/妹妹去旅行喇。

琥珀宮

FB Post呢d好離譜,叫c6 FB block舅父

水晶宮

回覆樓主

計緊c6舅父同樓主奶奶乜關係?
姐弟?兄妹?
有冇人答到?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

bmuimami 發表於 18-7-2 17:19
計緊c6舅父同樓主奶奶乜關係?
姐弟?兄妹?
有冇人答到?

奶奶個哥或細佬

水晶宮

popocat 發表於 18-7-2 17:21
奶奶個哥或細佬

Thx
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

回覆樓主

長輩咁唔識做!
喺privacy較佢以後睇唔到啦

男爵府

回覆樓主:

我c6都試過俾佢舅父話唔帶99去玩,依家我c6做法就係出錢叫舅父一家帶99去玩。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

男家ge人交返比老公處理,我就肯定當唔知,你出聲又會被人話架啦,男家人講野最好唔上心,你比壓力你老公又會影響兩公婆感情,除非你老公主動承諾下次帶埋99,而你又唔想先出聲。

男爵府

vivi3719 發表於 18-7-2 13:34
真係慚愧,但我已經plan 咗下年帶我父母去旅行(冇予99) 到時我可能又俾人鬧,再上來呻
...

唔使理照去,但係Fb限制你C6同佢所有親戚

大宅

回覆樓主:

舅父,男人老狗一名正是非精,别人家事幾時倫到你做判官,咁有孝義,咁你咪同99去啰,以身作則嗎,是非精。

首頁
45678...9

尾頁

跳至