跳至

首頁

尾頁

別墅

最驚喜不但令我非常貼妝,以往半日已經會溶妝,但使用後妝容Keep全日,亦減少出油,另外亦改善鼻頭一上妝便脫皮的情況,其實試過很多聲稱高濃度精華想改善鼻頭脫皮,但都不及安瓶精華來得見效。而且我面部的泛紅情況、眼部細紋及虎紋,短短幾日已經有明顯改善,就算素顏都感覺比之前肌膚亮白及水潤飽滿,就像剛剛做完Treatment的效果般!

別墅

晚上搽完後,再上面霜,就瞓了!醒後皮膚變得好有光澤,只要搽個防曬霜,就可出門,唔使再用BB霜慳咗唔少時間化妝。最意外係去美容院做恆常護理時,終於唔使畀人推銷做其他機,過往成日畀D顧問,話我皮膚乾及暗啞等問題。所以好肯定係安瓶既功勞!用完試用後,都忍吾住買多盒去用!哈!黎緊會有優惠,會買多兩盒屯定貨!好多謝BK俾機會,試到我岩用既產品呢!

男爵府

2018復活節勳章

連續使用 7天安瓶精華療程後,皮膚即時回復水潤飽滿肌,水狀透明的精華液,質感輕盈細膩,塗抹開後被肌膚瞬間吸收,滲透度高,唔會有"痴笠笠"既感覺,而且可以即時為肌膚補充水份,肌膚變得嫩滑、飽滿有光澤!化妝都貼服好多,出成日街都唔會甩妝。
由其淚溝位,用完後即使變得飽滿,個人都精神好多。所以真係好正!

大宅

MommyPanel勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

今次試用的L’Oreal Paris7天活力緊緻透明質酸安瓶精華是一瓶一瓶獨立包裝的超濃縮精華。每次使用一樽,不怕護膚品接觸空氣後氧化或變壞。安瓶精華內的精華液是透明及水狀的,質感輕盈細膩,塗抹在皮膚後很快被吸收,而且為皮膚迅速補充水分。連續使用7天,皮膚變得嫩滑及飽滿!

伯爵府

這支精華質地濃稠含高濃度透明質酸,沒有香味、色素及酒精。精華裹的透明質酸分子較細,容易推開又很快被吸收。原本皮膚乾燥多油,易泛紅敏感,工作忙碌到沒有時間護膚。這次連續使用7天,效果很好,皮膚變得水潤有光澤,特別在化妝時,粉底更貼服,沒有脫皮狀況,妝後出油情況亦減少了很多。價錢既不昂貴,購買地點又方便

子爵府

細紋明顯變淺,毛孔變細,皮膚回復光澤有彈性,補水效果相當不錯,一小支就能用在全面,非常好吸收。

大宅

BB防敏心得分享勳章

容易皮膚敏感的我,當用錯護膚品,面上就好容易起粒粒,主要原因是護膚品含有刺激品質而引致。試用咗L’Oreal Paris安瓶精華後,粒粒改善好多,原來佢地精華係無添加香料、酒精及色素,令我可以放心使用,而且皮膚保濕度亦高咗,就算在冷氣地方,唔會有繃緊的感覺,值得繼續去用。

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

市面上好多不同牌子的精華,唔係價錢高昂,就係品質一般,比我發現L’Oreal Paris呢隻精華,價錢比一般市面上便宜,而且精華的安瓶係塑膠材料,容易開之餘亦可避免會割傷,呢個真係要比個like;倒出來時,感覺冇一般市面上的精華稀,塗上面後,感覺涼浸浸,好有水潤感覺,按摩後,面上即時有脹卜卜充滿水份的感覺。

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章 2016畫展勳章

我一向都係皮膚好乾,成日有甩皮問題,就算勁用保濕mask,搽保濕精華都無大改善,化妝上粉仲好浮!但用左L'Oreal Paris精華,佢滲透力極高,揸完好快吸收哂,之後就好滑,無敵保濕又唔笠。而且,用到第二晚已明顯覺得皮膚濕度提升,上粉都貼左,連老公見到我都問我用左咩,話塊面「滑左喎」!咁正,我之後都會繼續使用!
Hazel just turned 2 years old on 26 Nov.

大宅

兼顧工作及照顧小朋友,連休息時間都不足,更何況去用多餘時間去護膚,所以皮膚很乾及有粒粒的情況出現,剛巧見到L’Oreal Paris舉辦試用活動,就要試下呢套精華,可能好耐都冇用精華,一用已經覺得好吸收,好水潤,用咗幾日,面上的粒粒都漸漸減少,多謝L’Oreal Paris令到我D皮膚有改善,會keep住用。

複式洋房

Poo得好勳章

我皮膚係"外油內乾". 面脥兩邊毛孔長期好明顯. 試用L'Oreal支新精華, 第一晚覺得冇特別. 一支份量好多, 夠我搽埋條頸. 第二朝起身,嘩~ 掂呀! 問題位置嘅毛孔細左一半! 皮膚漲卜卜, 有水潤感覺. 好正呀~ Keep住用7日, 毛孔收細左, 皮膚白左, 好快出面油嘅情況改善左, 連頸紋都少左! So神奇!

男爵府

作為兩個小朋友的全職媽媽要照顧佢地真係連休息時間都冇抽時間見下朋友, 都會比佢地提醒要護膚因為面上的光澤已漸漸失去就係咁令我快快抽時間護膚, 比我發現一隻精華令我bling bling眼就係L’Oreal Paris安瓶精華用咗之後好水呀D皮膚, 令到我原本半乾狀態的皮膚, 當堂醒晒, 水潤感好正.

民房

生完BB,專心照顧BB的起居飲食,就忽略了自己最緊要的護膚,令到皮膚每況愈下;剛巧L’Oreal Paris有試用活動,就的起心肝去試,倒出精華,塗少少在面上,可能我的皮膚較乾,好快已經覺得好保濕,塗完全面後,塊面即時有光澤及白咗,細細支精華就可以令我有返自信,價錢又唔貴,會繼續keep住用。

大宅

第一個感覺是精華液的濃度好高,有黏稠的感覺,但塗上臉吸收很快。連用7日之後,肌膚明顯比較水潤,就算睡眠不足都能輕易上妝,妝容亦比較持久,就算天氣炎熱都沒有大量出油。另外,肌膚觸感亦變得嫩滑柔軟。

大宅

KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 Poo得好勳章

已經連續用左LOreal Paris活力緊緻透明質酸7日啦~
呢7日每日用一支, 唔駛用其他精華已經非常水潤好似做左treatment咁.
岩晒平時無時間去做facial既繁忙媽媽.
7日後皮膚乾紋明顯少左, 上粉貼左, 朝早返工化妝都快D~
推薦比各位一樣咁繁忙既媽媽!!

複式洋房

2018復活節勳章 15週年勳章

水狀透明的精華液,滲透度高,唔係想像中咁黏油膩,水份即時大大提升,肌膚變得嫩滑!

大宅

2018復活節勳章

試用了L’Oreal Paris推出全新活力緊緻透明質酸7日保濕安瓶精華,喜歡它小瓶設計,使用方便之餘,精華都確保係最新鮮。上面感覺質地比較厚身,但推開後吸收得好快~用後有迅速保濕的效果,為肌膚補水,感覺有緊致提升!

複式洋房

本身自己面臉嘅兩旁比較乾,工作疲累令臉部暗沉無光澤。連續幾天晚上用左L’Oréal Paris全新推出「活力緊緻透明質酸7天安瓶精華」後,早上起身時臉部真係飽滿緊致飽滿咗,暗沉情況亦有所改善,朝早更容易上妝,令妝容更貼服。

別墅

由於本身皮膚較乾,開始時會感到皮膚有點刺痛,但當睡醒時,摸摸面頰都會感到濕潤及彈性。今次試用後,面頰好像塗了面霜一樣仍然濕潤。亦有個難忘回憶,有天媽媽問我為什麼面頰好像尖了,皮膚改善了?我說用了試用而有改善。起初我過覺得七天試用沒什麼大不了,應該不會有顯著改善,竟出乎意料之外,連親人都看見皮膚有改善。因此我對今次試用都很滿意。

別墅

雖然夏天容易泛油, 但其實皮膚係呢個狀態最容易缺水~ 呢支L'Oreal精華用左唔會 "笠痴痴", 皮膚漲卜卜飲飽水咁, 好有水潤感覺 ~ 一定會要keep住用!

首頁

尾頁

跳至