想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想問有冇人知割子宮息肉後流血流幾耐, 我做完手術後兩星期都仲出血, 冇痛冇異味, 我驚發炎, , 因為我做手術時間係黎經期, 所以做手術前我食避孕藥, 做手術當天冇食, 做完手術後2日就黎M, 都唔知幾時停。切除子宮息肉後出血

複式洋房

我出左好少血就冇喇~第2日已經冇血
不過我唔係經期做

男爵府

kayankayan 發表於 18-8-8 14:48
我想問有冇人知割子宮息肉後流血流幾耐, 我做完手術後兩星期都仲出血, 冇痛冇異味, 我驚發炎, , ...

我係去抹片時醫生見子宮頸口有粒息肉然後順手處理左.醫生只一路話好細粒好細粒唔駛驚,之後2日好似多左分泌,完全冇血只似極淡啡水|大概4日後完全冇lubtw我有戒口&飲食清淡,始終係傷口,2個星期了之前又食過藥,可能影響左荷爾蒙分泌,怕就去婦科陰超

洋房

kayankayan 發表於 18-8-8 14:48
我想問有冇人知割子宮息肉後流血流幾耐, 我做完手術後兩星期都仲出血, 冇痛冇異味, 我驚發炎, , ...

我都係兩個星期之後仲流血,尋日去咗睇醫生,佢開咗荷爾蒙藥比我食兩星期

男爵府

Momofan2018 發表於 18-8-17 11:23
我都係兩個星期之後仲流血,尋日去咗睇醫生,佢開咗荷爾蒙藥比我食兩星期
...

我之前做宮腔鏡割肌瘤 (傷口更大), 都流血流啡流咗成個月都未停,醫生後尾都係開咗荷爾蒙藥俾我,食咗幾日就停了

洋房

super_cat 發表於 18-8-17 11:53
我之前做宮腔鏡割肌瘤 (傷口更大), 都流血流啡流咗成個月都未停,醫生後尾都係開咗荷爾蒙藥俾我,食咗幾 ...

希望我食幾日都快啲停

洋房

super_cat 發表於 18-8-17 11:53
我之前做宮腔鏡割肌瘤 (傷口更大), 都流血流啡流咗成個月都未停,醫生後尾都係開咗荷爾蒙藥俾我,食咗幾 ...

我開頭啲血都紅色,依家越嚟越黑色,所以好驚。希望食咗D藥快啲停。原本諗住呢個cycle 放胎,可能又要等(emoji)

男爵府

Momofan2018 發表於 18-8-17 12:00
我開頭啲血都紅色,依家越嚟越黑色,所以好驚。希望食咗D藥快啲停。原本諗住呢個cycle 放胎,可能又要等(e ...

我食嗰隻係一個圓形餅咁嘅藍色藥丸,醫生話有助修復內膜

我都心急放胎,希望大家都順利啦

複式洋房

我8月2日做子宮鏡割息肉丫,至到18/8 每日都仲有一兩滴血啡,上星期懷疑係M,因為量多,不是一兩滴....我都有D擔心點解日日都有啡

首頁

尾頁

跳至