跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題,各位靚媽媽幫左阿女換奶瓶未?! 我上星期行經BebeDream見到做緊個舊換新七折計劃,只要有舊奶瓶可以用七折買B Free 奶瓶,條件係一個舊的換一個新的!!
我諗住呢幾日返去換呀,唔知大家幫BB換左未呢?!

珍珠宮

原帖由 markchan010 於 09-4-6 14:04 發表
如題,各位靚媽媽幫左阿女換奶瓶未?! 我上星期行經BebeDream見到做緊個舊換新七折計劃,只要有舊奶瓶可以用七折買B Free 奶瓶,條件係一個舊的換一個新的!!
我諗住呢幾日返去換呀,唔知大家幫BB換左未呢?! ...

係咪要同牌子至換得?

複式洋房

是否應該要換一個'雙手'的奶瓶比BB用呀? 我都唔知幾時要換?

原帖由 markchan010 於 09-4-6 14:04 發表

大宅

已經換左兩次啦,因為正確黎講係用左半年就要換一次,所以亞囡用緊第三批啦!!!

想請問一下bebedream位置響邊樹呀??? 同埋係咪要用番b free奶瓶先至可以換呀??

複式洋房

明白, 因為我一路都係餵人奶的, 到阿仔11個月大才開始比奶粉, 我睇都係時候要換奶瓶了.

bebedream係新世紀廣場5樓, 近mothercare個邊.

原帖由 stella789 於 09-4-6 21:46 發表

已經換左兩次啦,因為正確黎講係用左半年就要換一次,所以亞囡用緊第三批啦!!!

想請問一下bebedream位置響邊樹呀??? 同埋係咪要用番b free奶瓶先至可以換呀?? ...

複式洋房

唔駛同BRAND嫁,所以好正呀!!
BEBE DREAM好多地方都有丫
九龍尖沙咀海港城海運大廈地下018號舖 電話: 2115 9166
新界荃灣青山道398號愉景新城購物商場第一層兒童街69號舖 電話: 2115 9223
九龍旺角新世紀廣場第五層525號鋪 電話: 2115 9683
香港西環寶翠園西寶城211號鋪 電話: 2115 9068
新界將軍澳東港城商場 237A 號舖 電話: 2115 9155
香港銅鑼灣告士打道311號皇室堡地下G7號舖 電話: 2115 9400

要半年換一次, 死火, 我呢個阿媽好LAZY........

洋房

我阿b9個月時換咗玻璃瓶, 覺得都唔錯, 唔先擔心膠瓶有冇致癌物質, 係我加拿大個friend提議比我的, 大家可以考慮吓

首頁

尾頁

跳至