自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

喺手機嗰邊問過,無人覆(emoji)

請問有無發現自拍時鏡頭影唔到嘢?即像前置鏡頭,好似雪花咁,咩都睇唔到?

另外我發現我朋友睇唔到我來電,即好似block咗唔俾人睇號碼咁,請問大家有無咁嘅問題?

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

milky_red 發表於 18-9-28 09:51

請問有無發現自拍時鏡頭影唔到嘢?即像前置鏡頭,好似雪花咁,咩都睇唔到 ...

我update左一星期,無問題啊
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

尋晚update咗, 暫時無任何問題

公爵府

請問有無發現自拍時鏡頭影唔到嘢?即像前置鏡頭,好似雪花咁,咩都睇唔到 ...

除咗個gps ,upgrade 完都幾飄吓,

其它仲未知。

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

Up左無你嘅問題,反而電話無咁熱

大宅

上星期三 update 完 ,星期四電話打出/打入時得時唔得,星期五去咗尖沙咀Apple,要重新裝機

wcpcelia    發表於 18-9-28 11:38

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

goosema 發表於 18-9-28 10:01
我update左一星期,無問題啊

X2

首頁

尾頁

跳至