自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

應是一年前在 "實為" 睇過一部 , 冇買到, 依家想買嚟送小朋友當生日禮物, 但搵唔到.

請提供邊樹有得買, 謝謝

大宅

麵包超人玩具有推錢機.

男爵府

畀面勳章

原帖由 yumiwan 於 09-4-17 16:57 發表
麵包超人玩具有推錢機.

請問邊度可以買到, 謝謝.

我係灣仔區返工嫁.

子爵府

我都想買部比女女玩~~

大宅

灣仔我唔識喎.
我係沙田新城市廣場3期見到.
係要賣日本水貨玩具鋪頭.
你search下邊度有麵包超人玩具賣喇

大宅

醒目開學勳章

唔好買,好易壞.前年抽獎抽到.玩左一日就唔得.整好又壞過.

大宅

原帖由 marksix123 於 09-4-17 17:25 發表
請問邊度可以買到, 謝謝.

我係灣仔區返工嫁.

你試下去灣仔春園街搵下!
:-P  :-P  :-P

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你係唔指入一個token落去再由部機推前, 推到一d累積左係到既token落黎就算win果款?? 我見yahoo拍賣有. 不過個人意見, 冒x樂x都只係見大人玩多. 小朋友可能會覺得沒趣. 而且又唔益智.
Latte, 又名臭TE或臭喵

男爵府

i saw it last week, it's in the 花園街, 新世紀樓梯口toy shop, next to 卓越 , I ask the price it's under HK$200. the pattern is Doramen.
http://i92.photobucket.com/albums/l29/chrisyam/Christmas/160711198.gif

男爵府

畀面勳章

謝謝, 聽日就去買.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 SK1 於 09-4-17 17:40 發表
唔好買,好易壞.前年抽獎抽到.玩左一日就唔得.整好又壞過.

agree ! 我果個都係玩左一日就壞 !!!:;pppp: :;pppp:

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 marksix123 於 09-4-17 15:59 發表
應是一年前在 "實為" 睇過一部 , 冇買到, 依家想買嚟送小朋友當生日禮物, 但搵唔到.

請提供邊樹有得買, 謝謝

你真係唔好買,我前年見到幾得意就買左個比兩個孫玩,成180蚊,玩左2日就郁唔到,咁搵人拆開有兩,三個假幣夾左係邊入面,拎左出來之後又玩左一日,因為d假幣太輕好易夾左落邊,左右郁果塊板就移位唔郁得壞左啦.

男爵府

畀面勳章

原帖由 chinatea 於 09-4-19 01:57 發表

你真係唔好買,我前年見到幾得意就買左個比兩個孫玩,成180蚊,玩左2日就郁唔到,咁搵人拆開有兩,三個假幣夾左係邊入面,拎左出來之後又玩左一日,因為d假幣太輕好易夾左落邊,左右郁果塊板就移位唔郁得壞左啦. ...

咁樣, 我要唸買第二樣好玩的玩具啦, 請問有咩好介紹呀, 因就嚟生日的小朋友係男仔, 佢己經有許多車車啦, 再買車就無新意.

子爵府

原帖由 chinatea 於 09-4-19 01:57 發表

你真係唔好買,我前年見到幾得意就買左個比兩個孫玩,成180蚊,玩左2日就郁唔到,咁搵人拆開有兩,三個假幣夾左係邊入面,拎左出來之後又玩左一日,因為d假幣太輕好易夾左落邊,左右郁果塊板就移位唔郁得壞左啦. ...

我尋日先買,但係玩咗一陣(2,3個鐘)已經唔郁喇~~呢部機原來一晚都過唔到!連埋電咁就冇咗兩舊水~~~~~

大宅

醒目開學勳章

叫左唔好買啦.不聽老人言.唉!

首頁

尾頁

跳至