網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

已經申請左集運3日都未運落黎,仲話貨物到港之後送貨上門要等幾日先安排到 。有
無人都係等咁耐

伯爵府

星期四到宜家都未發貨

公爵府

大廚勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

19號集,23號先送到上門,
另1單自取點攞,22號集,24號先發貨

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

20號3點幾落單自取,23號5點左右有得攞,我就係怕送貨耐所以成10kg貨都自取,聖誕老人咁揹返屋企

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

咁你們都唔算好耐。我21號上午集,到宜家都未發貨,仲話要貨到後5日內送貨。我有成40幾Kgs, 一定係送貨上門硬食。

男爵府

一單送上門18落單, 21送到
另一單送上門, 20落單, 23送到
仲有一單自取23落單, 今日都未通知可以拎

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

19號俾錢,21號收貨

子爵府

點解你地咁快既, 莫非因為我D貨重, 我等到今日都未運落黎, 問客服日日都話今/明發。真係過份。

首頁

尾頁

跳至