自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

係呀, 我一次都無入過去
原帖由 cc0524 於 09-6-17 15:26 發表
我咪係那裡傾緊羅!!
生日月, 開心過

水晶宮

等我諗諗先

原帖由 cc0524 於 09-6-17 15:27 發表
我無所謂架, 如果你地開左新 TOPIC , 就留條 LINK 係度, 我會跟住黎架啦!!
生日月, 開心過

水晶宮

准時閃, 又去消費, 刺激經濟
生日月, 開心過

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

雪文~ 你唔覆我pm既

我係大陸旅行時, 係新疆庫車睇過醫生, 2日藥$7.8(8次藥) 我一樣照食
原帖由 雪文 於 09-6-17 14:54 發表
Tang, D葯好平的. 深圳買先 5元一盒. 你敢不敢食, 我自己就食過, 真係消炎, 因曾一排隻呀係咁流臭水出來, 我心諗都C啦. 結果食咗佢又無事. 我都係朋友介紹的.

...

侯爵府

無咩提議喎 我地又無咩特定題目 一係好似李商隱咁囉 好多首詩都叫"無題"
原帖由 雪文 於 09-6-17 15:09 發表
Tang,咁個新 topic都要有個名加

你有無提議呀 ?? 我真係諗唔到

侯爵府

me3
原帖由 MM2005 於 09-6-17 15:20 發表

我都係咁話!

侯爵府

唉~ 我呢d孤兒寡婦 係唔受人歡迎架喇 我大佬無話唔幫 只係最好唔好係佢打麻雀時段搵佢啦 我家姐就要返工 每個星五晚都去打麻雀 咁我搵佢幫咪唔得囉 其他既 都有幫過既 不過背後有無話我麻煩就......
原帖由 MM2005 於 09-6-17 15:25 發表

見你咁講,真唔明,大家兄弟姊妹,咁小事都唔制

侯爵府

隔離既應該係同居既年輕人, 一日24小時出出入入, 唔知搞咩, 又養狗, 我地次次出入都吠 佢地係親屋企都係叫外賣

再隔離係獨居阿婆, 80幾歲倒
原帖由 MM2005 於 09-6-17 15:27 發表
Tang
你唔識隔離的C9咩,咁近,會方便好多,可以大家幫忙!

侯爵府

買多d啦 88
原帖由 雪文 於 09-6-17 17:29 發表

別墅

爸B勳章

紅磡區柔順劑價格差異104.7%
(星島)2009年6月17日 星期三 18:10

[url=]消費者委員會
[/url]今日公布最新的每周精明格價,一籃子40款食品和日用品,來自紅磡區的大型連鎖超市和不同零售店舖。
根據分析,報告列出是次調查中10款價格差異最大的貨品,榜首是1000毫升超濃縮消毒衣物柔順劑(由$19至$38.9,或相差104.7%)。
緊隨的(相差介乎94.1%至74.2%)是200克三重功效含氟牙膏(由$8.5至$16.5,或相差94.1%);210克日式煎包(由$8至$14.9,或相差86.3%);236毫升高鈣低脂牛奶飲品(由$4.2至$7.6,或相差81%);184克豆豉鯪魚(由$12至$20.9,或相差74.2%)。
餘下各項(相差介乎63.3%至44.4%)為200克雪菜(由$3至$4.9,或相差63.3%);750毫升男士清爽沐浴露(由$26至$39.9,或相差53.5%);6片裝嬰兒用降溫貼(由$20至$29.9,或相差49.5%);250克棉花糖即沖朱古力粉(由$16.9至$25.1,或相差48.5%);475克二合一濃縮表面清潔消毒液(補充裝)(由$9.9至$14.3,或相差44.4%)。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我得閒呀麻~~

原帖由 雪文 於 09-6-17 17:17 發表
係呀, 我一次都無入過去

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

有咩 target ??

原帖由 雪文 於 09-6-17 17:29 發表

水晶宮

多謝你既資料~

原帖由 lovelypig2008 於 09-6-17 23:53 發表
紅磡區柔順劑價格差異104.7%
(星島)2009年6月17日 星期三 18:10

消費者委員會
今日公布最新的每周精明格價,一籃子40款食品和日用品,來自紅磡區的大型連鎖超市和不同零售 ...

水晶宮

咁多位早晨~

水晶宮

早晨 !

我開咗新topic, go go go啦

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... e%3D1&frombbs=1
生日月, 開心過

首頁

尾頁

跳至