自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章

回覆 Chloegg 的帖子

無回應係好反應, 唔爭辯顯出你有教養

大宅

畀面勳章

「點解無福氣要問你個仔喇奶奶,我都想做少奶奶享下福呀」
你奶奶咁口臭,其實咪話緊自己個仔

我呢,話親我都係我自己親戚,仲無奈呀,見親都講:做咩咁肥架而家你睇佢肥到!
我次次都答:係呀我老公錫我我有福氣,呢啲叫幸福肥 (本人160cm 110磅,我唔覺自己肥)

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

vpo0615 發表於 19-2-15 12:13
我都記得有一年新年食飯, 99同親戚討論, 話我99得一個孫仔, 但有2個孫女+2個外孫女, 跟住我99同親戚講(但對 ...

係實答生!緊係生啦!

唔洗理架!啲老人家成日叫我生多個!我都係答"好呀"。 我年年都咁答啲女人。

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

咁樣直接講我都會唔開心,新年流流,掃興

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

回覆樓主:

暫時未睇到好應棍嘅回應,都係賴老公無本事咁,人哋一句問「個老公無本事你又嫁?」已經拋到你。其實同99講「99,你唔自己照下鏡先?」已經stop佢。

翡翠宮

Chloegg 發表於 19-2-15 11:31
件事過左成十日,都仲係好興,咁老公幾兄弟姊妹,每逢新年都無得避一定要見,初一個日去奶奶度諗住過年大家 ...

99一向对妳麻麻?一向都甘口臭?对其他新抱、女婿冇咁口臭?

大宅

呢種八婆們超乞人憎,試過俾d十世都吾會見一次嘅99的工友,兜口兜面話我一定係食晒C6 d飯,肥左好多,懶好笑咁,我即黑面冇陪笑,d八婆靜左一秒即轉話題

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢真係好唔識得講嘢...難怪樓主唔開心的

別墅

Chloegg 發表於 19-2-15 11:31
件事過左成十日,都仲係好興,咁老公幾兄弟姊妹,每逢新年都無得避一定要見,初一個日去奶奶度諗住過年大家 ...

我62都豪不客氣成日話我肥,跟住我話呢啲幸福肥,你個仔養到我咁肥我先旺到佢架!

廢事激親自己~

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你老公當時有無出聲

大宅

MKma 發表於 19-2-15 13:13
咁大個人咁講嘢法,
冇心的話佢真係好冇腦,
有心的話佢真係好冇品。

無錯。用番你呢句回99都好。
「阿99,新年流流你唔好同其他人咁講呀!人哋會覺你咁講嘢好無腦兼無品㗎!」

伯爵府

回覆樓主:

問奶奶係咪係想 sale 你做 facial 做減肥,佢有佣分?話你唔夠福氣,係咪想同你祈福?

你同奶奶講慳 d 啦,話自己樣靚身材正,同埋有你呢個 99,全家都好有福!

男爵府

是否之前已不和?
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

呢d99把口咁衰,又係黑人憎d嘅

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都試過比個一年見一次既親戚話我肥左, 頂佢個肺, 真心唔開心左成年, 以後逢新年見到佢只講句恭喜發財便算, 其餘時間當佢透明~

子爵府

回覆樓主:

正8婆,你問佢,點解我都想知點解,嫁入你門點解變得又賤又肥,一日到黑都做做做,有冇工人呀,有冇錢比我按摩做 facial先 對唔住太投入

別墅

choc_choc 發表於 19-2-15 15:23
暫時未睇到好應棍嘅回應,都係賴老公無本事咁,人哋一句問「個老公無本事你又嫁?」已經拋到你。其實同99講 ...

如果佢同我講「個老公無本事你又嫁?」,我會直接同佢講「鬼遮眼」

伯爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

你答
有你做我奶奶 , 點會無福呀

首頁

尾頁

跳至