嬰兒醫護

跳至

首頁
45678...11

尾頁

男爵府

大廚勳章

Re: 有冇人試過食冬蟲夏草呀, 我囡囡食左後終於止左咳啦!!!

大家可否比小小意見,亞囡傷風咳已食了一個星期西藥,有好轉但唔清,今天又帶佢去看多次醫生,醫生話比消炎藥佢食,我話有好轉都食消炎藥,佢話總之成個星期唔好,就是打唔贏,所以要食消炎藥,我唔係好想比佢食消炎藥,因為都是尾升了,你意下如何,我都十五十六,....定食多一兩日咳藥,之後比冬蟲夏草佢食,真是煩...

複式洋房

Re: 有冇人試過食冬蟲夏草呀, 我囡囡食左後終於止左咳啦!!!

Hi Wing(婷婷媽咪),

Just find out this topic. Do you give 冬蟲夏草 to your daughter every morning? How you "cook" the 冬蟲夏草? and how many of 冬蟲夏草 you used each time? How long have you give your daughter 冬蟲夏草 before you see the effect on her? Sorry for so many questions. In fact, I started to give my daughter 冬蟲夏草 once a week for about 3 months already and I used meat and "cook" with an electronic cooker. However, I can't find any effect so far!

Any advice is appreciated!

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Wing(婷婷媽咪),
你囡囡是否患哮喘?

別墅

各位媽咪,

我囡囡都斷斷續續咳左成兩個月。睇西醫食緊藥就好D。多數夜晚或早上咳,就係唔斷尾。擔心咳傷。看完妳們的意見,又走去試下。
位XX介紹,買了蛇膽陳skin。好似好左DeDe。如果真係有效,就買冬蟲夏草。

有冇人有興趣share(兩盒一pack,一人一盒)?

禁止訪問

民房

tinali

PLEASE CHECK PM

大宅

想問一吓有幾多小朋友吃了冬蟲夏草之後有好轉呢? 我也買了冬蟲夏草是一條條那種,不是膠囊o不知到那種煮法既簡單又容易呢. 請多多指教

珊瑚宮

呢排我個仔d傷風未清, 我一直比bb看中醫, 清晒d底,先買"虫虫"磨粉比bb食, 佢種有d痰& 咳, 希望食了后有d轉機, 中醫話可以加上"燕窩" 一起 "鄧"
我就買了"位xx" 比我爸爸食, 佢一向好怕凍, 但食了兩 or 三粒后, 就覺得成身暖.

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

食緊西藥又食唔食得冬蟲夏草膠囊?

大宅

cannot

子爵府

大廚勳章

各位媽咪,

我都想買d俾我仔仔試下, 請問邊位媽咪唔該借個VIP No. 俾我, 萬分多謝 !!

Jenny

複式洋房

大家好,我都係想要位元 X 的VIP NO. 可否PM給我.謝謝!

大宅

Wing, 萬分多謝你!!!!! My son食 左10日就ok咳小左好多好多, Thanks a lot! I am a vip, is it $625.6 for 2 pack and free 8 capsule ?
孩子就像海綿,需要水份般的知識澆灌,才能膨脹,茁壯。~努力~

禁止訪問

子爵府

大廚勳章

brjhome,

I have received your PM, million thanks.

Jenny

複式洋房

brjhome,

can I share your VIP No. as well. Thanks.

Jodiemama
大小姐自拍照. :-o :-D ;-)

大宅

brjhome

I also want your VIP NO. Pls PM me.

Thanks a lot !!!!

twinsmama

複式洋房

brjhome,

I also want to try this chinese medicine. Would you please PM your VIP no. to me? Many thanks.

Heihmom

複式洋房

有無媽咪有興趣買呀??
可以share一人一盒, 因我想要一盒試下, 如有請pm我, thx!!!

brjhome,

Please check PM

大宅

brjhome

I also want your VIP NO. Pls PM me.

Thanks a lot !!!!

:-P

首頁
45678...11

尾頁

跳至