美容扮靚

跳至

首頁
12345...35

尾頁

男爵府

因為我本身唔食早餐的, 所以係屋企lunch及dinner都係食一碗麥皮, 我仲要唔落鹽, 齋麥皮, 每餐都會食大約1碗菜, lunch之前會飲1杯coffee, 夜晚肚餓就宵夜食幾片克力架

**因為我本身食得好啖, 所以無味我都無問題

原帖由 ccshunlee 於 09-5-3 15:40 發表
請問你是不是每一餐都是吃麥片?還是只是早餐呢?好悶的,你如何克服?

男爵府

jordon / 中環

原帖由 朱朱bb 於 09-5-3 17:36 發表
請問營養師係邊區架?

男爵府

我無參加桂格呢個活動
不過我之前都試過食麥皮減肥,每日早餐都係食麥皮
但係其實都唔係食麥皮就減到,仲要做運動同食嘢清淡啲,come out我減左十五六磅
雖然而家懶左肥番,不過我覺得食麥皮都真係對身體好,我做body check好o既膽固醇係超晒標,但係平時我係幾乎餐餐出街食呀,所以我覺得應該關成日keep住食麥皮事

男爵府

我屋企日日食麥皮做早餐,唔覺得減到肥?
原帖由 sppchocho 於 09-5-3 22:59 發表
我無參加桂格呢個活動
不過我之前都試過食麥皮減肥,每日早餐都係食麥皮
但係其實都唔係食麥皮就減到,仲要做運動同食嘢清淡啲,come out我減左十五六磅
雖然而家懶左肥番,不過我覺得食麥皮都真係對身體好,我做body che ...

男爵府

原帖由 catmilkw 於 09-5-3 23:45 發表
我屋企日日食麥皮做早餐,唔覺得減到肥?

我都唔係淨係靠食麥皮減肥呀

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

男爵府

我今日上去見營養師, 佢話原來一收到電話已經係成功入圍, 今日見大約半個鐘, 拎埋佢地D產品有7種, 我建議大家成功入圍的話自己帶個環保袋去, 因為有D產品用D好肉酸O既膠袋裝, 有D就用環保袋(用呢個無問題), 我聽日開始第1日喇.....

伯爵府

好媽媽勳章

HI jhsbb,
請問脂肪比例幾多先為之ok呀?(我唔記得問佢)
我今日去check ,我成30.6%
即係高出幾多呀?
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

男爵府

我37.4呀陰公, 不過我自行自己食皮麥食左10到(期間都有食其他好豐富O既DINNER, 有時仲無食皮麥), 我由第1次上去至尋日前後10日, 我瘦左3.08磅呀

原帖由 kitty 於 09-5-9 17:33 發表
HI jhsbb,
即係高出幾多呀?

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

靚女 , 個張紙有write , 女> 30 ( 20-27)

你超咗 3.6%, 我超咗7,5%

原帖由 kitty 於 09-5-9 17:33 發表
HI jhsbb,
即係高出幾多呀?
生日月, 開心過

水晶宮

努力加油, 希望我哋都有份啦

原帖由 JHsbb 於 09-5-8 18:03 發表
我今日上去見營養師, 佢話原來一收到電話已經係成功入圍, 今日見大約半個鐘, 拎埋佢地D產品有7種, 我建議大家成功入圍的話自己帶個環保袋去, 因為有D產品用D好肉酸O既膠袋裝, 有D就用環保袋(用呢個無問題), 我聽日開 ...
生日月, 開心過

大宅

回覆 1# 雪文 的文章

我參加了。已入圍喇...請問條件苛刻嗎

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 潘高壽 於 09-5-3 16:43 發表

我星期1 上去..有 d 緊張添!

我今個星期5 上去, 係咪上完去如合資格會遲D會打比我架. 定係一上去就已入圍

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

水晶宮

我都未收到電話. 應該係你話返俾我听呀.

原帖由 肥肥地 於 09-5-13 15:04 發表
生日月, 開心過

男爵府

恭喜你, 你上左去正式見營養師未呀?我今日第5日喇

原帖由 肥肥地 於 09-5-13 15:04 發表

大宅

回覆 2# 雪文 的文章

我星期六先去簽同意書。所以想先問昭內容會否苛刻囉

大宅

回覆 2# JHsbb 的文章

我想星期一才開始。佢餐單是每天吃足3餐麥皮定點。而且聽說不成功。佢可能收取產品費用及見營養師的錢喎。是嗎

男爵府

當然唔苛刻, 好簡單架咋, 但我依傢只記得1樣1.每日寫食物記錄, 其他唔記得晒....

點食法由營養師同你傾, 我都唔係每日3餐食晒麥皮

禁止訪問

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都收到入圍通知,我就4號上去,14號收到通知,約咗下週二上去見營養師!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

首頁
12345...35

尾頁

跳至