美容扮靚

跳至

首頁
12345...35

尾頁

男爵府

我聽日剛1星期, 會再見營養師, 唔知輕左幾多呢?

你好好成績呀

原帖由 serenafung 於 09-5-14 23:11 發表
我開始左一星期, 今日輕了3.3磅!

男爵府

你過左成10日先通合你, 咁遲O既.....我可能係第1批, 我29/4CHECK, 30/4通知我入圍, 之後假期, 又要就去返JORDON, 又要就我時間, 我當時約左8/5見, 9/5正式開始, 聽日就一星期喇

**佢比我張紙見到係由1/5開始呢個活動呀

原帖由 reego 於 09-5-15 00:17 發表
我都收到入圍通知,我就4號上去,14號收到通知,約咗下週二上去見營養師!

禁止訪問

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我上去果日d人流不斷,一個接一個,仲追我填完份表未?填完就叫你放係地下紙皮箱度!我都以為唔入圍!我朋友的朋友都有2位入圍!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

我諗冇我地份了:-(
原帖由 雪文 於 09-5-11 11:14 發表
努力加油, 希望我哋都有份啦
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

伯爵府

好媽媽勳章

我今日開始左食第4日了..
但又撞岩M到..
日日貓狗大戰^^

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀, 我都想知呀
原帖由 momojoyse 於 09-5-15 08:49 發表
JHsbb, 我唔入圍呢, 可否講吓妳的飧單, 等大家參考吓呢

大宅

回覆 1# patmama 的文章

我都想知佢比你的餐單....
怕自己沒恒心..........

男爵府

我O既餐單一定嚇死你地, 因為對你地黎講好少野食...

我可以比大家, 但我要等我5/6之後先, 因為我想挑戰左呢30日先, 大家請忍耐等多3個星期

洋房

我星期三都上左去度高磅重. 脂肪比率係35.x% 我正常應該係<24% . 我over 左10% ...唔知會唔會入圍呢~~想佢揀中我....

男爵府

我都係OVER左10%呀, 希望你得, 我今日第8日喇, 尋日上去見營養師, 佢話成績幾好, 我脂肪比率1星期少左1.9%(呢個少左咁多佢話非常好), 輕左1.5磅, 但佢話唔成正比, 佢話我有D水腫及問我係咪就黎黎M, 我話係呀, 咁佢話會咁架喎

原帖由 debbiechi 於 09-5-16 10:47 發表
我星期三都上左去度高磅重. 脂肪比率係35.x% 我正常應該係

大宅

回覆 1# JHsbb 的文章

hihi 我第3天了...星期六為第1天。今早吃脆脆方格同1杯脫脂奶...現在好快肚餓了.......
營養師叫我中午可以吃魚蛋粉.......因為晚上要打泰boxing ...所以要多d 熱量/.....

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我明下午去見營養師,我都要努力!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

咁好可以吃魚旦粉....脆脆方格叫佢我唔好食, 因為甜呀, 其實佢有寫比我叫我食, 但我第1日食左後覺得好甜, 次後自行減左無食, 我上次見佢時叫佢叫我唔好食, 因為好甜, 而早餐個隻梅味, 佢都叫我唔好食, 因為又係好甜, 佢比我個時我都話唔想食, 因為以前食過係非常甜...你就好啦有時間做運動, 我無呀, , 係就等D小朋友未起身7AM落去會所游水, 我試過1次, 好攰架

原帖由 肥肥地 於 09-5-18 12:38 發表
hihi 我第3天了...星期六為第1天。今早吃脆脆方格同1杯脫脂奶...現在好快肚餓了.......
營養師叫我中午可以吃魚蛋粉.......因為晚上要打泰boxing ...所以要多d 熱量/..... ...

洋房

今日第七天喇, 睇黎我入圍的機會都幾微喇. 其實會唔會我的年紀不是佢地的目標對象呢?本人今年二十頭.

大宅

回覆 2# JHsbb 的文章

我只是要做運動果天先吃魚蛋粉。其餘早午2餐吃麥皮囉.......晚上吃菜1 碗及肉&魚各1份咋............其實都肚餓的.........
你們有咩提議呀..

伯爵府

好媽媽勳章

我雖然入唔到圍,但我都開始左食麥皮..
今天己是第8日了..
每日多數兩餐,一餐4.5湯匙,都是杰杰地的..
請問你地有冇肚痾架?
我成日都肚痾,未食就冇喎..
我而家個肚平哂,但好鬆
日日貓狗大戰^^

大宅

回覆 1# kitty 的文章

努力呀!我第4天咋....好像沒什麼分別咁........唉

首頁
12345...35

尾頁

跳至