美容扮靚

跳至

首頁
23456...35

尾頁

大宅

回覆 2# kitty 的文章

不過我覺得難去廁所喎...有d 擔心

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 kitty 於 09-5-19 14:01 發表
我雖然入唔到圍,但我都開始左食麥皮..
今天己是第8日了..
每日多數兩餐,一餐4.5湯匙,都是杰杰地的..
請問你地有冇肚痾架?
我成日都肚痾,未食就冇喎..
我而家個肚平哂,但好鬆 ...

請問點至知入唔入到圍? 我上星期三去CHECK體重架, 唔知有冇人都係上星期三而收到消息入圍呢?
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

回覆 1# Jamesmama 的文章

7天內有電話call便入圍。我就3天...因為可能我超得多啦

伯爵府

好媽媽勳章

因為我成10日都未有通知,應該冇行了..
原帖由 Jamesmama 於 09-5-19 14:42 發表

請問點至知入唔入到圍? 我上星期三去CHECK體重架, 唔知有冇人都係上星期三而收到消息入圍呢?

我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

伯爵府

好媽媽勳章

係? 我平時一日一次...都ok
而家係一日有時一次(好急果隻)有時2次,今日仲3次添..同未食時好大分別,我又唔係食好油..我都唔明..
我是用蓄茄雞肉煮,有時用水,晚餐就食d菜肉..
早晚食,中午就多數出街食..
不過胃口就明顯細左..
原帖由 肥肥地 於 09-5-19 14:37 發表
不過我覺得難去廁所喎...有d 擔心
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 kitty 於 09-5-19 15:45 發表
因為我成10日都未有通知,應該冇行了..

睇怕我都冇行, 都係自己開始進行把啦
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

回覆 2# kitty 的文章

因為有sis 說紅色即沖同藍色要煮是有分別的
sis說紅色會難去廁所喎.....
我連肉都不夠膽食...多數用奶沖or 吃佢其他產品(粟米粥...等)

男爵府

我食紅色, 唔怪得幾日先有一次廁所去啦

原帖由 肥肥地 於 09-5-19 16:35 發表
因為有sis 說紅色即沖同藍色要煮是有分別的
sis說紅色會難去廁所喎.....
我連肉都不夠膽食...多數用奶沖or 吃佢其他產品(粟米粥...等) ...

男爵府

夜晚你真係好少呀, 我好過你喇, 1包粥或燕麥片(粟米味)+3 SPOON 燕麥糠+3份肉, 係非常飽呀

原帖由 肥肥地 於 09-5-19 12:50 發表
我只是要做運動果天先吃魚蛋粉。其餘早午2餐吃麥皮囉.......晚上吃菜1 碗及肉&魚各1份咋............其實都肚餓的.........
你們有咩提議呀..

大宅

回覆 1# JHsbb 的文章

營養師說我只可吃1份魚及1份肉。共2份。早先2餐更加沒有肉........
不過好彩天氣熱...如果是冬天...死梗.......
營養師說中午可吃沙律及生果......都是沒肉的,,,,唉:;pppp:

大宅

營養師說我只可吃1份魚及1份肉。共2份。早午2餐更加沒有肉........
營養師說中午可吃沙律及生果......都是沒肉的,,,,唉:;pppp:

男爵府

果然每個人食O既野唔同呀.

原帖由 肥肥地 於 09-5-19 17:02 發表
營養師說我只可吃1份魚及1份肉。共2份。早午2餐更加沒有肉........
營養師說中午可吃沙律及生果......都是沒肉的,,,,唉:;pppp: ...

大宅

我是第4天1。你呢

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都成10日後才通知得上去見營養師!
今下午上到去,好鬼多人,男女阿嬋都有,係梳化附近擺晒d摺櫈出黎,d人輪住磅重度高填表!
一上去磅重量脂肪影相見營養師,營養師咪話我好彩被選中,係2千幾人會揀選250人參加,減得最好果個話有5000蚊旅遊現金券其次就3000蚊,其他營養師話唔記得!營養師話我比2星期前上黎輕咗成5磅,再上磅都係輕咗,真係未開始黎都減咗磅(可能呢排天氣熱我又多野做瘦鬼咗!)

我明天第一天開始果份營養餐單都好少野食!
早餐:叫我飲鈣思寶+燕麥糠1條。
中午:燕麥飯+快熟麥片+瘦肉2份+灼菜1碗。
下午茶:水果1個(中)
晚餐:3/4碗飯+瘦肉3份+灼菜1碗。
睡前小食:水果1個(中)
每天再加適量運動。
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我今日攞咗快熟麥片大1包+燕麥糠1盒+燕麥飯細1包。
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

你個營養師係咪姓林架?

因為你個餐單同我差唔多一樣喎......佢係咪抄左我個餐單比你, 哈哈哈, 但你仲食得多過我啵~

原帖由 reego 於 09-5-19 18:34 發表
我都成10日後才通知得上去見營養師!
今下午上到去,好鬼多人,男女阿嬋都有,係梳化附近擺晒d摺櫈出黎,d人輪住磅重度高填表!
一上去磅重量脂肪影相見營養師,營養師咪話我好彩被選中,係2千幾人會揀選250人參加,減得最好果個話有50 ...

伯爵府

我唔記得姓麥?話比人聽個營養餐單都話邊度飽?

禁止訪問

伯爵府

我明天才第一天開始~~~~~~~

複式洋房

diet menu

Can you give me the details after 30 days x

Thank you

原帖由 JHsbb 於 09-5-16 00:26 發表
我O既餐單一定嚇死你地, 因為對你地黎講好少野食...

我可以比大家, 但我要等我5/6之後先, 因為我想挑戰左呢30日先, 大家請忍耐等多3個星期

首頁
23456...35

尾頁

跳至