美容扮靚

跳至

首頁
34567...35

尾頁

大宅

回覆 2# reego 的文章

我好驚...因為今個星期六第1次覆檢。今天是5天了..而且因為好像谷M。個肚好脹呀....死啦.....我1天只吃1至2餐麥皮。是否太少呢.....

男爵府

我無参加挑戰,不過我自己食黎减肥囉,尋日第一日食,食一餐,今日己經去得好好la!!!希望有用la!!

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 chu87377 於 09-5-20 14:28 發表
我無参加挑戰,不過我自己食黎减肥囉,尋日第一日食,食一餐,今日己經去得好好la!!!希望有用la!!

我昨晚去左supermarket 買麥皮, 諗住食下麥皮清d減下肥, 我晚餐就食麥皮 (用粉曷湯)+烚菜+5件叉燒, 點知8點感覺得空虛 (唔係肚餓), 忍唔住食左個杯麵.

今早一起床就要去排毒, 返到office又要排毒, lunch 同朋友飲茶飲飲下又要排毒, 回到office又要排毒. 唔通真真係排清毒素身體好.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

回覆 1# Jamesmama 的文章

你吃紅色定藍色?

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 肥肥地 於 09-5-20 14:54 發表
你吃紅色定藍色?

紅色, 加入湯即食, 我平時間唔中都有食, 不過加入熱水, 好似粥咁又冇事喎, 唔通我唔受得加入湯?

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

...因為有sis 說紅色比藍色沒咁容易去到大便的。可能你加了湯啦....所以排到便便...囉...我都是吃紅色(因為方便)真的有時會難排便....再吃多d 生果了....

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 肥肥地 於 09-5-20 15:00 發表
...因為有sis 說紅色比藍色沒咁容易去到大便的。可能你加了湯啦....所以排到便便...囉...我都是吃紅色(因為方便)真的有時會難排便....再吃多d 生果了.... ...

CHECK返原來我上星期五至去磅重, 希望可以入圍啦,肥肥地, 妳就好啦入到圍.

大宅

因為超脂...成37%.......
唉。不過我同其他sis 好像次次都減到磅...佢地都好開心啦......其實我都是希望健康d.....因為醫生說我如果想要bb 。必須減磅同減脂。祝你都成功入圍

大宅

唉。不過我見其他sis 好像次次都減到磅...佢地都好開心啦......其實我都是希望健康d.....因為醫生說我如果想要bb 。必須減磅同減脂。祝你都成功入圍

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 肥肥地 於 09-5-20 15:08 發表
唉。不過我見其他sis 好像次次都減到磅...佢地都好開心啦......其實我都是希望健康d.....因為醫生說我如果想要bb 。必須減磅同減脂。祝你都成功入圍 ...

妳幾多磅呀? 會唔會選D超脂多D的人呢? 其實我唔係好肥, 屬M size

大宅

我有170cm 高。143磅...是超脂令我入圍.....我起碼減10-15磅才可考慮要bb。因為怕太重負擔。雙腳會痛

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

請問入圍的朋友, 你哋是第二次打電話來就約見營養師嗎 ? 昨日佢哋打來問我咩時間方便見營養師, 之後又無再有下文啦, 希望又有機啦. 我 9/5下午第一次上去.
生日月, 開心過

大宅

回覆 1# 雪文 的文章

你快d call回佢地....快d上去呀

水晶宮

我打咗去啦, 原來我係waiting list. 有人退出我先有機. ( 因我話星期五晚或星期六才有時間上去見)

大家祝我好運啦.

原帖由 肥肥地 於 09-5-20 15:28 發表
你快d call回佢地....快d上去呀
生日月, 開心過

大宅

GOOD LUCK!!!

水晶宮

Thank you,你哋加油呀.

原帖由 肥肥地 於 09-5-20 15:49 發表
GOOD LUCK!!!
生日月, 開心過

大宅

希望下次見面你加入我們行列啦...

男爵府

加油, 希望你成功入圍, 我星期五再去見營養師一到時就兩星期喇, 營養師話我係第1批個班人黎架.....

我D脂肪係37.4%, 死未

男爵府

你都好丫, 170CM高, 我158CM咋....當日我上去磅都成140呀, 死唔死呀

原帖由 肥肥地 於 09-5-20 15:18 發表
我有170cm 高。143磅...是超脂令我入圍.....我起碼減10-15磅才可考慮要bb。因為怕太重負擔。雙腳會痛

伯爵府

好媽媽勳章

我諗我一日食番一餐了..
因為我真係潟得好辛苦..
我食藍色快熟果隻..
有時用湯,有時用水..

雪文,
good lucky ~
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

首頁
34567...35