自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

Share with you:

公爵府

回覆樓主:

真係唔知佢果時係16歲咁細。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我真係第一次睇喎!!! 咩年份??

鄭以前個樣好甜, 而家個樣都唔同哂

提外話: 周小姐好標緻, 咬字好清楚

子爵府

如果佢而家肥番d, 女人味都可以好靚, 4x 歲行型格路線會似男人呀

男爵府

ewater 發表於 19-4-26 08:36
Share with you:

聲線靚,肥肥地更喜歡。

水晶宮

以前幾好
又靚女,唱歌已經有自己的風格,咬字、音準及拍子不錯
後來太作狀已不太喜歡她

珍珠宮

回覆 Cheddar85ang 的帖子

柏安妮清純D, 靚D!!!

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

有BABY FAT, 好CUTE

子爵府

回覆樓主:

睇完係度諗如果Sammi生個女,應該會似足佢16歲時嘅包包面

珍珠宮

回覆樓主:

佢第一次比賽都幾啖定

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以前有少少肉, 感覺好似身體健康D

男爵府

Thanks for sharing
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

珍珠宮

醒目開學勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

其實台風咬字嘅style,佢當時已經係咁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mammycat1818 發表於 19-4-26 09:47
睇完係度諗如果Sammi生個女,應該會似足佢16歲時嘅包包面

乜當時佢嘅樣都算肥?16歲邊算肥呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

16 歲好淡定,
真係天后材料

侯爵府

回覆樓主:

佢初出道好靚,同李克勤拍「浪族濶少爺」最肥,但樣子標緻,到「大頭綠衣」真係好靚,Sammi 底一定靚過 Chicken Wing

公爵府

畀面勳章

16歲都已經唱得好好哦,

翡翠宮

回覆樓主:

以前嗰樣仲好睇

首頁

尾頁

跳至