自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

佢離婚有小朋友
我地一齊左,個時唔知係咪小朋友仲細(2歲),所以好著緊佢,
平日比佢媽照顧,星期五六晚會同我地一齊訓同玩
星期六日中午會比返前夫,晚上回來
收工放假會返去睇個仔,連星期六日都話唔想玩太夜,好想見到個仔
但我地準備結婚前佢出軌,
佢同社工一齊左就成個人變晒
1年去3,4次旅行(之前我同佢去旅行佢會話唔想去咁耐同帶埋小朋友去,我其實冇問題)
每個星期都出去食打手飯
個仔完全好少理,拋左個波比屋企人,因為佢地個社工同居,所以星期五六唔會帶小孩子一齊訓
我都有同佢前夫接觸,佢話個小孩子成日都想媽咪黎接佢,唔想公公黎
唉,點解一個女人為左個男人連親生仔都唔理

wcpcelia    發表於 19-7-10 14:16
rainbowchuuu3    發表於 19-7-10 11:59

象牙宮

2024年龍年勳章

ivanso 發表於 19-7-10 11:24
佢離婚有小朋友
平日比佢媽照顧,星期五六晚會同我 ...

你係佢ex?

珊瑚宮

2024年龍年勳章

咁恭喜你,好彩佢喺結婚前出軌,唔咪就煩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢離婚有小朋友

佢變咗
你慶幸未同佢結婚
我只覺得小朋友好慘

不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

佢覺得個社工先係真愛,戀愛大過天

其實呢種女人分左手唔使恨,佢唔適合結婚同生小朋友

大宅

唔會探究佢咩心 態,過咗去唔洗理佢

複式洋房

太長出唔晒

個時仲一齊緊,佢話個仔係佢底線,就算返工幾辛苦返到屋企見到個仔咩都煩惱都無晒
但佢而家話個仔係「負擔」,有得揀,唔會生
痴線架!
為左個男人貼埋大床比佢玩!

男爵府

佢離婚有小朋友

唔洗理佢諗乜,速速離場!

公爵府

BK Milk勳章

ivanso 發表於 19-7-10 11:44
太長出唔晒

個時仲一齊緊,佢話個仔係佢底線,就算返工幾辛苦返到屋企見到個仔咩都煩惱都無晒

個男人係社工?或者比人洗腦成功啦!

珍珠宮

ivanso 發表於 19-7-10 11:44
太長出唔晒

可能係條件
原諒我講得露骨
有時候唔係愛唔愛
而係佢只係搵緊長期飯票
只有搵長期飯票既人,先會嫌親生囝令自己跌價

就算果啲冇乜讀書既mk妹
都識得湊住啲仔女搵下一任老公啦
戀愛大過天既人唔係咁
呢個女人係現實多啲

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

佢離婚有小朋友
社工起左你尾注

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早知佢咁咪仲好,其實你行緊運﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

複式洋房

yurijm 發表於 19-7-10 11:50
可能係條件
原諒我講得露骨
有時候唔係愛唔愛

佢自己都覺得同個男人唔會長久
一黎佢離過緍,二黎有小朋友,三黎個男人細過佢,嫌棄佢有小朋友

同埋佢地係出軌先一齊,難聽啲個男人當佢肉便器,加上比埋屋個男一齊住

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-7-10 11:29
佢變咗
你慶幸未同佢結婚
我只覺得小朋友好慘

係,我覺得最慘係個小朋友,自己唔理,掉個波比爸媽,又唔肯比返前夫

但個仔又掛住同痴佢,唉,呢啲人唔識醒

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

揾長期飯票的女人
你已離場, 止蝕, 已係好事...

複式洋房

stagea 發表於 19-7-10 11:58
揾長期飯票的女人
你已離場, 止蝕, 已係好事...

佢仲有錢過個男人,住居屋,政府工
不過個男人都唔差,社工

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ivanso 發表於 19-7-10 11:56
係,我覺得最慘係個小朋友,自己唔理,掉個波比爸媽,又唔肯比返前夫

但個仔又掛住同痴佢,唉,呢啲人唔 ...

佢唔識醒唔緊要。難得你接受佢小朋友。最緊要你醒,唔好將來……佢衰左返嚟氹你,你就要返佢
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

請問你本身條件如何?

可能社工係正值血氣方剛小鮮肉?

可能生理心理滿足到佢?

連個仔都唔要,佢愛自己多D

珍珠宮

回覆樓主:

唔洗理個女人係咩心態,最緊要你識止蝕,清醒離場

象牙宮

2024年龍年勳章

ivanso 發表於 19-7-10 11:58
佢仲有錢過個男人,住居屋,政府工
不過個男人都唔差,社工

你條件好唔好過社工?

首頁