自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

我無睇過這會員之前的post,我只看今日他/她在單親版所做的行為.每一個回文都只是用icon,全無答過任何事,做法極之無聊.

封戶理由: 惡意灌水

我一定封佢戶,如佢認為唔合理,可以找bk管理員.
這會員的行為,在每一個論壇的版主都一定封戶,不信的大家可去其他論壇試試.
無須要標籤只是BK的版主才會咁做.亦請發言時互相尊重.
亦多謝明白會規的會員.

Red2008

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 牛精仔 於 09-5-11 01:30 AM 發表

竟然會同64混為一談....

太唔尊重64...

十分同意
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

子爵府

大把9唔搭8出 :;pppp: ...之類ga人喇~
見到又唔知點投訢佢好
唔通投佢好勤力咩

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實果位會員咁樣洗版法...
第2 d論壇...一早已經ban左喇喎,有d好喫既封埋ip tim...
咁其實我覺得BK版主們...冇做錯喎...

我好多時見到d topic...
有d人慣性...只會一個表情圖案連擺3,4,5個就叫做回左個post...
但好多論壇都有設定...不能少於4個中文字/8個中文字/不可以只以表情符號回覆,重有"thx"(少於4/8個中交字)/"dddddddddd"/"dhgdbeytek"都唔得架...
以上叫做灌水...

而果位會員連續可以犀利到搵番3,4版舊文黎up重要只得表情符號...咁佢係灌水+洗版tim喇...

禁言7天已經叫做好仁厚...好多論壇...一早已ban...連ip都封埋~

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

我地都明白有好多會員睇到d topic時,可能又唔想打字,所以會以icon代替,這點好少事,亦好平常,一般我地都唔會干涉.
只係今次事件係這會員將07年送出物資的topic撈晒上黎洗版,全部回覆都只是icon.我地del時都一定會睇發生咩事,見到咁,相信用正常理解都知係惡意灌水,這行為除了是惡意外,亦會令會員誤會有物資送出.(有些topic更標明已送出這會員都照回文)
所以版主一定要制止,如唔禁戶,版主一邊清理,一邊仍讓佢繼續,情況容許嗎?sorry,我相信如有咁既情況,一定十分滑稽.mouth:

希望各位明白,謝謝!

禁止訪問

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 chelsealily 於 09-5-11 08:45 AM 發表

請你冷靜d , 我雖然只係一個普通會員, 但你嘅語氣真係令人好反感,
(( 希望權力使人進步而唔係 權力使人腐化! ))各位版主共勉之!!

edea之言就咁睇可能會以為好激動,但該會員早已不滿單親天地版主(前身係單親媽媽),平時會員間人身攻擊已是禁止(版主睇到會因應其言論作出提醒或刪文再警告),更何況係以'白痴'去來鬧版主作出挑釁行為呢!edea即時警告是必須的,佢亦冇真係禁止會員發言。
盡我一己之力,發放正能量!

王國長老

王國長老

原帖由 chelsealily 於 09-5-11 08:45 發表

請你冷靜d , 我雖然只係一個普通會員, 但你嘅語氣真係令人好反感,
(( 希望權力使人進步而唔係 權力使人腐化! ))各位版主共勉之!!

或者字面上令妳有所誤會, 我發言時絕對冷靜, 希望妳明白, 無論當時佢用白痴去話邊一個會員(係唔係版主都好), 都係侮辱他人, 根據版主做法都係先給予警告, 再唔聽會封鎖帳號.

我覺得大家都係成年人, 要用到呢d字眼去發洩自己不滿實在好幼稚.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 臭八婆 於 09-5-11 08:57 發表
支持,呢度唔係法庭<A href="http://thm-a01.yimg.com/image/29da132adf1d1cde" target="_blank">http://thm-a01.yimg.com/image/29da132adf1d1cde

妳仲記得大契呀?:-P
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

原帖由 酸棗仁 於 09-5-11 01:22 發表
自從某某上場之後, 呢個係事實. BK都係做生意的, 一定會留意到單親版的人流, 呢樣, 大家有眼見!

其實都係嗰句囉:有人的行為是可憎, 但係如果一個會員, 千辛萬苦, 冇人請佢的喎, 睇晒BK咁多年的post, 然後用 bk 設定 ...

禁止發言

大宅

咁無聊呀...唔通佢想洗版=.=

男爵府

其實我覺得 d 洗版既人真係好無聊架:;pppp: 快快趣趣俾佢換到大屋咁又點?我之前都 post 過一個問題,就係點解有 d 人咁鐘意了 d 舊 post 出黎,引到有 d 人又無睇清楚仲要係咁不斷發問,好無謂囉﹗

子爵府

豬.com都成日有啲人好奇怪,
超過一年之前嘅招聘topic都仲留email address~~
個topic就彈咗上第一版,
其他人一唔留意又以為係新topic:;pppp:

珍珠宮

不嬲bkd版規, 版主都係俾人用來挑釁架啦.. 幾慘架..

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

做C版主

首頁

尾頁

跳至