自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Fion710 發表於 19-9-26 15:23
你地而家點?

搬回自己層樓同66住,佢唔敢再屈我,不過都時時借D意要多D錢,冇辦法架,佢已經慣左呢招,由得佢,當聽唔到
我要勤力D

侯爵府

sweetsshop 發表於 19-9-26 15:00
第一頁,16樓呀,你自己搵清楚先衝出黎啦(emoji)(emoji)(emoji) 真定假,點解要潛水我就唔知啦,但人地係 ...

唔駛咁惡,就是搵唔到先問啫!

侯爵府

crystal媽咪 發表於 19-9-26 15:15
看下面

Thx!

複式洋房

xiaohua2001 發表於 19-9-26 15:28
搬回自己層樓同66住,佢唔敢再屈我,不過都時時借D意要多D錢,冇辦法架,佢已經慣左呢招,由得佢,當聽唔 ...

比著係我,會租層樓出去迫走大仔先,自己租樓住一排,迫走哂佢地,再搬返去住。。 最憎偏心偏到咁嘅母親,明明大家都係佢個仔,我個fd又係咁,勁灰。

水晶宮

xiaohua2001 發表於 19-9-26 15:28
搬回自己層樓同66住,佢唔敢再屈我,不過都時時借D意要多D錢,冇辦法架,佢已經慣左呢招,由得佢,當聽唔 ...

偏心個大仔叫佢C返去,好似我嫲嫲好錫細叔但唔很去細叔度住,硬係要跟我地住,咁多個仔佢最憎我爸媽,但最孝順最照顧都係得我爸媽,其他仔女得把口,我好佩服爸媽可以咁on居,我點解咁講?因為嫲對媽做左D好過份事,算啦嫲已經做神仙了!

男爵府

sweetsshop 發表於 19-9-26 15:39
比著係我,會租層樓出去迫走大仔先,自己租樓住一排,迫走哂佢地,再搬返去住。。 ...

我老公心軟呀,以為佢阿媽真係傷心到食唔落瞓唔到,咪一再忍讓囉,佢阿媽就覺得你比到證明你有錢,當然係佢個大仔吹耳邊風話我老公搵幾多,其實係個大仔作大。反正我地宜家冇錢,冇能力,佢唔信都冇用。好彩好彩層樓個名係我老公,如果唔係,蝕到渣都冇。有D親戚係咁,佢唔係冇錢,性格係呃到幾多係幾多,可以刮到盡呃到盡,無底線架
我要勤力D

男爵府

Fion710 發表於 19-9-26 15:41
偏心個大仔叫佢C返去,好似我嫲嫲好錫細叔但唔很去細叔度住,硬係要跟我地住,咁多個仔佢最憎我爸媽,但最 ...

我都佩服我老公,慳自己都就住佢父母。很明顯呃人令我地損失慘重,佢地只要扮下病,食唔落瞓唔到,即刻心軟。宜家係真冇錢再買樓,點會送佢一層樓比大仔一家呀。
我要勤力D

複式洋房

xiaohua2001 發表於 19-9-26 15:46
我老公心軟呀,以為佢阿媽真係傷心到食唔落瞓唔到,咪一再忍讓囉,佢阿媽就覺得你比到證明你有錢,當然係 ...

我個fd奶奶又係,佢老公細佬食煙飲酒溝女,萬幾蚊人工,佢地2公婆就好d,佢奶奶就想叫佢地夾大大份買層樓同供樓,但寫哂奶奶,大仔,細仔名。 勁pk

子爵府

sweetsshop 發表於 19-9-26 15:00
第一頁,16樓呀,你自己搵清楚先衝出黎啦(emoji)(emoji)(emoji) 真定假,點解要潛水我就唔知啦,但人地係 ...

咁佢有冇答 99斗令冇出錢 層樓又得老公一個人名 點解律師話會難攪既 我覺得好不可思義囉

子爵府

真係好難搞。祝福你們!

複式洋房

bbkiki2011 發表於 19-9-26 21:31
咁佢有冇答 99斗令冇出錢 層樓又得老公一個人名 點解律師話會難攪既 我覺得好不可思義囉

...

咪話左真定假唔知囉,我又唔識佢 鬼知咩,你想知你引用樓主個post啦 ,你引用我個post為乜呢 我只係話比你地知佢係有答話99冇出錢,其他疑團等樓主自己解畫啦

首頁

尾頁

跳至