自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我囝一招"旋風掃落葉"打爛左我一個燈胆..

佢話以後係屋企淨係玩"勁力旋風"
d r m f s l t d'

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有呀, 佢有玩, 我都好驚佢d招式打爛我屋企d野....

原帖由 小泳 於 09-5-17 10:06 發表
我囝一招"旋風掃落葉"打爛左我一個燈胆..

佢話以後係屋企淨係玩"勁力旋風"

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

有丫 不過佢冇乜時間玩..唔係好識玩..so far都只係個搖搖上上落落..我同佢講..要練好左基本先架...卡通果個男仔都係咁

大宅

佢好似玩到出晒癮咁, 又話繩既長度要與身高成比例, 又要求買搖搖油, 其實好鬼煩, 成日响屋企 fing 嚟 fing 去....

但唸起好過打機, 咪由佢囉~

原帖由 月希 於 09-5-17 10:22 發表
有丫 不過佢冇乜時間玩..唔係好識玩..so far都只係個搖搖上上落落..我同佢講..要練好左基本先架...卡通果個男仔都係咁

伯爵府

有呀,都玩得算係咁,事關只可以喺指定範圍玩,仲未出事

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小泳 於 09-5-17 10:29 發表
佢好似玩到出晒癮咁, 又話繩既長度要與身高成比例, 又要求買搖搖油, 其實好鬼煩, 成日响屋企 fing 嚟 fing 去....

但唸起好過打機, 咪由佢囉~

...

我仔唔識咁多野..而且識我都唔會買

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

nic仔又係呀,一得閑就玩我都驚打到電視,所以成日叫佢行過d玩唔對向住電視玩,又驚比佢打到

大宅

我覺得中招一定好痛~

原帖由 NIC媽咪 於 09-5-17 10:38 發表
nic仔又係呀,一得閑就玩我都驚打到電視,所以成日叫佢行過d玩唔對向住電視玩,又驚比佢打到

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我囝又好中意玩~

搖搖可以鍛鍊到手眼協調, 都唔錯架
明月幾時有,把酒問青天。
不知天上宮闕,今夕是何年。
我欲乘風歸去,又恐瓊樓玉宇,高處不勝寒。
起舞弄清影,何似在人間。
轉朱閣,低綺戶,照無眠。
不應有恨,何事長向別時圓。
人有悲歡離合,月有陰晴圓缺,此事古難全。
但願人長久,千里共嬋娟。

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我個仔又係响屋企左fing右fing.

大宅

我個仔都有, 佢有4個, 其中一個係佢老豆的可樂搖搖, 兩父子有時候一起玩, 因為我老公識玩好多花式, 所以個仔先肯跟佢玩, 我個仔試過一次練招式, 點知比個搖搖打落個額頭到

子爵府

好媽媽勳章

係架!我女以前細個都試過yoyo熱,又係電視節目影響,搞到經常有小意外...到練熟後到玩花色,到要求靚又貴0既yoyo..

大宅

好少女仔高手架,你個女好利害呀!

原帖由 pinkiesalbe 於 09-5-17 15:19 發表
係架!我女以前細個都試過yoyo熱,又係電視節目影響,搞到經常有小意外...到練熟後到玩花色,到要求靚又貴0既yoyo..

男爵府

玩搖搖幾好, 總好過打機...

大宅

親子樂, 正呀!!!!

原帖由 OJ=A 於 09-5-17 14:12 發表
我個仔都有, 佢有4個, 其中一個係佢老豆的可樂搖搖, 兩父子有時候一起玩, 因為我老公識玩好多花式, 所以個仔先肯跟佢玩, 我個仔試過一次練招式, 點知比個搖搖打落個額頭到 ...

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都有同阿仔在屋企fing 嚟 fing 去
親子樂

大宅

玩搖搖係一種好好嘅手眼協調訓練, 但一定要教小朋友在安排嘅環境之下先可以玩, 而且要教小朋千祈唔好嚮街度玩囉.... 我尋日就差d俾個搖搖 fling 中, 個細佬阿媽嚇到面到青埋.....個細佬嚮維園游完水, 一出游池就嗱住個搖搖係咁 fling, 完全唔睇, 亦唔理吓周圍有無人, 環境許唔許可玩, 一 fling, 就差d打到我塊面, 好彩我一路都係望住佢, 佢一路行就一路 fling, 越行越埋時我都已經提高警覺, 點知佢真係唔洗理人, 照玩....一 fling 就向我塊面 fling 過黎, 好彩我向後縮得快....唔係真係眼鏡都俾佢打爆......我即刻怒啤佢.....問佢有無攪錯啊, 玩都要睇吓會唔會 fling 到人先玩架....個搖搖嘅速度同力度, 足以可以打暈人架....分分打中塊面會破相架...佢阿媽嚇到面到青埋....猛咁同我講 sorry...我話好彩我係大人反應會快d, 縮得快, 如果俾佢打中嘅係d小朋友, 後果係點呢.....(因為好多游泳班同一時間落堂, 有d小朋友只係幼稚園架咋....點識避呀.....)

首頁

尾頁

跳至