時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

既然選擇哩班人帶領香港,班年輕人將來自己受返晒,香港倒退中

伯爵府

janetlam74 發表於 19-11-25 08:38
話時話,之前民賤聯帶領既香港有進步乎?!
變曬臭港一地屎,自由痕攪到港人要屈係屋屈到爆炸。
年青人晤屈得 ...

咩邏輯?唔通周圍堵路周圍私了人周圍放火火燒阿伯用磚掉死市民就啱?我係絕對唔會認同哩個價值觀!敵人的敵人就係朋友!我只見到班年輕人最終都會害到自己,行上台灣後路,經濟大倒退!!

伯爵府

SnowlyL 發表於 19-11-25 08:50
咁多人支持犯法,圍人,老屈都撐,咁由得佢香港愈爛愈好。反而令我計劃吓,小朋友將來不在鬼地方升学,以 ...

6月開始我都未咁覺得,到7月開始覺得扭曲的價值觀已經建立左,影響晒下一代,佢地成日鬧佢地口中的廢老到2047年佢地已經死左,我都會話係呀,個未來係你地,你地鐘意玩殘佢將來自己受返晒囉,我地有咩所謂jer, 最多退休唔係香港生活,佢地呢?有排受

伯爵府

APIGMA 發表於 19-11-25 09:53
用磚掉死市民果個女人係藍C黎!有曬片警察都未拉人

其實呢,你要盲就繼續盲啦,一係你就直接投訴有線電視啦下,同你地講野都浪費生命

https://www.youtube.com/watch?v=uAxP9vAoFbw

54秒開始,Cable news

伯爵府

APIGMA 發表於 19-11-25 10:27
我講緊掟死呀伯果單呀,你呢條片被掟中既似係後生仔

Gosh, 你住火星架? 定係俾黑媒搞到你唔識用腦?

首頁

尾頁

跳至