自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

報喜:頭先客服覆左我今日會送到,會再確認一下,唔該晒咁多位

講問有無人近呢一兩個星期用新世代集運,但都未送到?我見我貨23/11已到香港倉,但到而家都未送到,whatsapp又hea我,一係唔覆一係話問快遞但都無覆過,電話打去又無人聽,我係送到家,之前用過次次都準時我只希望佢覆到我幾時到,要遲既都可通知一聲啦

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能雙11後太多件, 等埋今日都未有再追
雙11出貨安排通知

今星期已進入雙11發貨高峰期,出貨及通關預計要延遲1-3個工作天,香港派送預計會延遲2-5個工作天。另外,自取點及智能櫃也可能因爆倉及爆櫃而延遲,敬請留意取件訊息,如到貨請盡早取件。多謝各位客戶支持及體諒!

珊瑚宮

conconchan 發表於 19-11-28 10:06
講問有無人近呢一兩個星期用新世代集運,但都未送到?我見我貨23/11已到香港倉,但到而家都未送到,whatsap ...

我問過客務(whatapp),廢到無朋友 所以我直接問我區個送貨嘅人,佢話超級多貨,送唔切,你耐心等下
我17集,25到手

男爵府

twc729 發表於 19-11-28 10:09
可能雙11後太多件, 等埋今日都未有再追
雙11出貨安排通知

如果佢好似你咁好覆我咁,我無問題,最衰佢完全唔覆先慶,唔該你

男爵府

phoebelamlam 發表於 19-11-28 10:10
我問過客務(whatapp),廢到無朋友 所以我直接問我區個送貨嘅人,佢話超級多貨,送唔切,你耐心等下
我17 ...

真係完全廢。佢肯話我知太多貨要遲我係完全無問題,因為我要叫奶奶等收貨,我老公又問點解咁耐,咁佢地都無覆過我,我唔識答佢地。問你地仲快過問佢地,唔該晒,我再等下

珊瑚宮

conconchan 發表於 19-11-28 10:15
真係完全廢。佢肯話我知太多貨要遲我係完全無問題,因為我要叫奶奶等收貨,我老公又問點解咁耐,咁佢地都 ...

我等左5日,先醒起,我有送貨個人電話,一問,先知到左香港送唔到,咁就唔理佢啦 最怕係扣關,唔係就無問題

男爵府

phoebelamlam 發表於 19-11-28 10:17
我等左5日,先醒起,我有送貨個人電話,一問,先知到左香港送唔到,咁就唔理佢啦 最怕係扣關,唔 ...

我都係最怕扣關,但我又見佢apps已題示到左香港,我老公係驚有問題唔出貨,係咁問我,咁我都唔知點解佢仲未到架。煩死人

複式洋房

conconchan 發表於 19-11-28 10:19
我都係最怕扣關,但我又見佢apps已題示到左香港,我老公係驚有問題唔出貨,係咁問我,咁我都唔知點解佢仲 ...

我都有用開,佢通常到港後1-2天會到你想要的取貨點

珊瑚宮

conconchan 發表於 19-11-28 10:19
我都係最怕扣關,但我又見佢apps已題示到左香港,我老公係驚有問題唔出貨,係咁問我,咁我都唔知點解佢仲 ...

你有出到左香港已經好好,我係完全無update 話比老公知,超多貨,派唔切

男爵府

CHAIRPEN 發表於 19-11-28 10:21

係呀,我用過幾次佢都好準時,係今次突然咁遲先驚驚地,問又問唔到,個心囉囉攣

男爵府

phoebelamlam 發表於 19-11-28 10:21
你有出到左香港已經好好,我係完全無update 話比老公知,超多貨,派唔切
...

最慘佢只係顯示話到左倉,跟住就完全無消息呢,我有同佢講架,佢就係咁驚,係咁問收唔到貨咁點?人地點覆?火火地叫佢下次自己搞

珊瑚宮

CHAIRPEN 發表於 19-11-28 10:21

自取,完全無影響,我21號集,23號已經到手,只係送貨有影響

珊瑚宮

conconchan 發表於 19-11-28 10:24
最慘佢只係顯示話到左倉,跟住就完全無消息呢,我有同佢講架,佢就係咁驚,係咁問收唔到貨咁點?人地點覆 ...

下次雙12叫佢自己攪

男爵府

phoebelamlam 發表於 19-11-28 10:25
自取,完全無影響,我21號集,23號已經到手,只係送貨有影響

可能我送上門又慢好多

子爵府

如果顯示到左香港,應該關你選擇嗰間運輸公司事,唔關集運事,不過有客問野個客服點都應該回覆一下

男爵府

phoebelamlam 發表於 19-11-28 10:25
下次雙12叫佢自己攪

唔好煩我因爲我買野係送去大陸我媽幫我拎落黎,係佢d貨又重又大舊先要送上門

男爵府

小菲比 發表於 19-11-28 10:26
如果顯示到左香港,應該關你選擇嗰間運輸公司事,唔關集運事,不過有客問野個客服點都應該回覆一下
...

其實佢是但答我任何一個答案我都收貨架,可惜佢完全唔答唔應,咁叫我等定唔等?日日要奶奶呆等,想死呀

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我1111前送到, 就係怕有排等
如果同自取點間舖熟, 佢地會知扣關查貨delay之類

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

近幾個月順豐減價
送上屋企又唔使附加費
下次唔好再用香港嘅快遞
直接用順豐仲好

每日四點前出集運單
基本上最遲後日就已經收貨
快遞公司反而要三至五日
其實你問返新世代佢哋都答唔到你
要問就直接打去香港嘅快遞公司
因為佢哋集運件就已經出晒,送貨速度要睇返快遞公司點安排
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望早日收到貨啦

首頁

尾頁

跳至