美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

因為想做比較再決定,同埋驚比人SELL/呃,當然要平,靚,正啦!
LASER脫毛 / 彩光脫毛好??
請各位有經驗sis指教。

大宅

我响dermxx度做激光脫毛, 價錢貴少少, 但好在唔洗course仲要逐次俾錢, 包永久.
治療師又唔hardsell, 手勢好好, so far我好滿意.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 joe33 於 09-5-20 16:17 發表
我响dermxx度做激光脫毛, 價錢貴少少, 但好在唔洗course仲要逐次俾錢, 包永久.
治療師又唔hardsell, 手勢好好, so far我好滿意.

咁係逐次俾錢ga?每次幾錢?你做咗幾耐,成效如何?

男爵府

我向musee platinum tyoko 做彩光underarm脫毛
$1480/6次
唔hardsell, 都幾細心, 每個step 同你講清楚
幫你評估做幾多次可以清晒的毛毛
除咗頭6次無得refund之外
其他都可以refund $$
let say, 我 join 咗2個 course, 即係12次
如果我做咗7次就ok, 其如果5次就會refund $$比我喇
佢地 only 做脫毛, 無 facial無得

大宅

好媽媽勳章

原帖由 chaklongma 於 09-5-20 16:39 發表
我向musee platinum tyoko 做彩光underarm脫毛
$1480/6次
let say, 我 join 咗2個 course ...

我見咁平都有d心大心細ga,但係有d人話彩光會出反d毛毛,而激光先係永久,但係而家仲有無呢個優惠,如果我只係join一次$1480/6,佢哋會唔會sell我join2個嫁?

大宅

回覆 3# 可愛QQ 的文章

我自己係CASE 做O左激光UNDERARM + UPPERLIP 已經兩年, 而O架無再出毛毛啦, 佢O地個COURSE 有3年保養, 我之前O的毛毛好粗, 仲有倒生情況, 一個毛孔生兩,三條毛毛都試過, 真係好鬼煩, 而O架完全唔使理, 我之前都試過DERMES FREE TRIAL , 不過個價錢比起貴O左O的, 咁我當然搵間平O的啦, 而且佢O地用部機又係一樣O既...

男爵府

原帖由 可愛QQ 於 09-5-20 16:50 發表

我見咁平都有d心大心細ga,但係有d人話彩光會出反d毛毛,而激光先係永久,但係而家仲有無呢個優惠,如果我只係join一次$1480/6,佢哋會唔會sell我join2個嫁? ...

激光都無出架
如果唔係使咩有"保養期"呢

聽講佢地個promotion人做到5月尾
佢地都會sell吓, 但你say no, 佢地就唔會再sell
仲有, join一個 course 都要搞成年
一年後, 可能佢地又有promotion呢
你打電話去問吓
如果有人介紹仲有分儲tim, 介紹果個都有分的

大宅

好媽媽勳章

原帖由 smallbee 於 09-5-20 16:57 發表
我自己係CASE 做O左激光UNDERARM + UPPERLIP 已經兩年, 而O架無再出毛毛啦, 佢O地個COURSE 有3年保養, 我之前O的毛毛好粗, 仲有倒生情況, 一個毛孔生兩,三條毛毛都試過, 真係好鬼煩, 而O架完全唔使理, 我之前都試過D ...

請問可否pm個價錢參考吓。

大宅

好媽媽勳章

原帖由 chaklongma 於 09-5-20 17:00 發表

激光都無出架
如果唔係使咩有"保養期"呢

聽講佢地個promotion人做到5月尾
佢地都會sell吓, 但你say no, 佢地就唔會再sell
仲有, join一個 course 都要搞成年
一年後, 可能佢地又有promotion呢
你打電話去問吓
如 ...

Thanks!!如果我有興趣可否話係你介紹?

複式洋房

其實只有激光做到永久既效果,我之前做個間,$5500/2年,包多5年保養,pm左小小資料俾你,你可以參考下。

大宅

好媽媽勳章

原帖由 else 於 09-5-20 17:07 發表
其實只有激光做到永久既效果,我之前做個間,$5500/2年,包多5年保養,pm左小小資料俾你,你可以參考下。

Thanks!!

大宅

好媽媽勳章

sorry,我收唔到pm,可否再send給我,Thanks!!

洋房

醫生都話激光都係冇可能做到永久脫毛GA WOR

洋房

我都係JOIN 呢間
我買左六次腋下六次鼻下同小腿
腋下同鼻下做左三次個效果我都滿意
我貪佢有得退款同份合約寫得好清楚
個感覺係好安心囉

原帖由 chaklongma 於 09-5-20 16:39 發表
$1480/6次
let say, 我 join 咗2個 course ...

複式洋房

可愛QQ:

pm左俾你,你可以參考下。

大宅

好媽媽勳章

原帖由 else 於 09-5-21 15:36 發表
可愛QQ:

pm左俾你,你可以參考下。

收到啦,十萬個thanks!!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 小碗碗 於 09-5-21 13:38 發表
我都係JOIN 呢間
我買左六次腋下六次鼻下同小腿
腋下同鼻下做左三次個效果我都滿意
我貪佢有得退款同份合約寫得好清楚
個感覺係好安心囉

聽你咁講又好似好ok咁喎,主要我想做underarm,因為我underarm又係好多毛毛同唔粗。

男爵府

else .. can you PM ?

大宅

原帖由 可愛QQ 於 20-5-2009 04:26 PM 發表

咁係逐次俾錢ga?每次幾錢?你做咗幾耐,成效如何?

唔係逐次計o架~ 一個價, 無限次數無限時期!
我underarm做左3,4次已經可以唔洗點理~ 但仲keep住2個月做一次, 其實已經無哂黑毛呢~

大宅

hi else ,
pm me thx

首頁

尾頁

跳至