美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 else 於 09-5-20 17:07 發表
其實只有激光做到永久既效果,我之前做個間,$5500/2年,包多5年保養,pm左小小資料俾你,你可以參考下。

else,

can u pls pm information to me,thanks!

複式洋房

原帖由 smallbee 於 09-5-20 16:57 發表
我自己係CASE 做O左激光UNDERARM + UPPERLIP 已經兩年, 而O架無再出毛毛啦, 佢O地個COURSE 有3年保養, 我之前O的毛毛好粗, 仲有倒生情況, 一個毛孔生兩,三條毛毛都試過, 真係好鬼煩, 而O架完全唔使理, 我之前都試過D ...

how much for CASE?

pls pm me , thanks!

禁止訪問

民房

我係dermes做,做左3-4年la
個consultant都升左做super
可以有12-24個月分期
因為佢係永久保養,只要你角得有問題可以返去

複式洋房

That means the hairs are still growing. Is that right?

I want to remove the hairs from my lower legs TOTALLY and PERMANENTLY. I can't stand them anymore.

原帖由 呠呠 於 09-5-24 19:22 發表
我係dermes做,做左3-4年la
個consultant都升左做super
可以有12-24個月分期
因為佢係永久保養,只要你角得有問題可以返去

大宅

我都join左dermxx兩年了~ 但唔係話做一part嘅treatment要做兩年
我先join underarm的, 後來覺得效果好咪join埋小腿囉~ 而且要隔2個月至做一次, 一年至得6次咋~
我underarm做左3-4次已經無乜毛都唔洗點理; 小腿就要4-5次至見到一樣嘅效果囉~

大宅

回覆 5# boo318 的文章

non-peak UNDERARM $6230, 3年保養.

大宅

Dear Joe33,

我都join了Dermxx的underarm. 效好ok, 想做埋小腿,但non-peak都要$18,000. 有d貴....你個BA sale你幾多錢.

原帖由 joe33 於 09-5-25 18:16 發表
我都join左dermxx兩年了~ 但唔係話做一part嘅treatment要做兩年
我先join underarm的, 後來覺得效果好咪join埋小腿囉~ 而且要隔2個月至做一次, 一年至得6次咋~
我underarm做左3-4次已經無乜毛都唔洗點理; 小腿就要4- ...

大宅

回覆 1# People3 的文章

我都係好想做埋lower leg, 不過case 要$14000到, 雖然佢係平過d記同b記, 不過都係要用一大舊錢!!!

複式洋房

講得冇錯, 如果你知道激光同彩光脫毛嘅原理, 就可以聯想到冇可能做到永久的效果

激光同彩光脫毛主要係追蹤黑色素細胞, 所以你會發覺做underarm嘅效果會遠遠比做上唇或小腿嘅嚟得好同快

我係一個例子, JOIN咗DERMXX underarm 同 lips 嘅course, 喺一個療程加一年保養後, 每邊underarm仲有十條左右嘅幼細毛髮, 但上唇就仲有好多白色唔係好覺眼嘅毛毛

呢個效果其實你只要係JOIN之前睇清楚佢D資料佢都有講到, 但個BA一定唔會咁同你講, 一定好有技巧咁避過...

真正做到永久脫毛嘅我諗目前只有酵素脫毛, 因為佢係針對生毛細胞, 將佢消滅, 但就好講求治療師嘅經驗同手勢, 兼且時間可能會較激光長, 所以目前喺香港都好似未係主流
原帖由 小碗碗 於 09-5-21 13:27 發表
醫生都話激光都係冇可能做到永久脫毛GA WOR

大宅

原帖由 People3 於 27-5-2009 11:09 PM 發表
Dear Joe33,

我都join了Dermxx的underarm. 效好ok, 想做埋小腿,但non-peak都要$18,000. 有d貴....你個BA sale你幾多錢.

我做anytime呢~
我先join左underarm, 同你一樣, 因為效果好至join埋小腿, 所以我補返個package嘅差額就ok, 都好似係萬幾.
anytime個package係, 做小腿, 送underarm同upperlip嘛~ 所以扣返我之前俾左underarm嘅價.
但以我所知, non-peak係無咁嘅package的呢~

複式洋房

pm晒俾大家啦,你地可以睇下。

首頁

尾頁

跳至