自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

契女年年都係初一來拜年,今年佢姑仔新牌仔,試下車佢個臭口大佬一家來,隻死仔真係冇句好架,唔出聲冇人話佢啞.

一出聲:你地呢D村D病毒好勁呀,分分鍾好唔掂,我話咁你老母都係住村喎,咁掂唔掂呀,佢話總之北邊最衰喎.日日好多大陸人落來探親拜年架喎,我同佢講,唔好見係村就一定全部大陸人住啦,我地村D人,多數荷蘭,西德,英國架,去邊搵堆大陸人來拜年呀.
契女話要走啦,去睇太老爺,個死仔即答咀:佢仲唔死,佢想死架,係都唔死得...我問佢亞爺幾歲,佢話:好老架啦,我地果家人90歲都唔死架,好麻煩人架!

真係唔明點解佢30幾歲把口仲唔收?

初一流流死死聲,真係服鬼左佢,
<br><br>

珍珠宮

回覆樓主:

直肚直腸姐

珍珠宮

無人同佢開年咩?
係我屋企發生既話
應該一人一句潤到佢瘀皮收聲

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 mln 的帖子

直腸直肚都唔好初一話亞爺90歲都唔死呀,點都係家人來架.

<br><br>

水晶宮

回覆 yurijm 的帖子

佢個妹即刻look大眼望住佢啦,兩年幾前年初8,我樓上亞伯失救,死左成10日,佢個仔去完旅行先發覺,都事隔兩年幾啦,佢又提起,我咪鬧佢low,好心唔好新年流流講呢D野,人人都唔想記起啦,佢好似覺得好得意,我咪嘟佢老婆快D走low.
<br><br>

珍珠宮

chinatea 發表於 20-1-26 01:00
回覆 yurijm 的帖子

佢個妹即刻look大眼望住佢啦,兩年幾前年初8,我樓上亞伯失救,死左成10日,佢個仔去完旅 ...

真係好臭口
八卦下佢係做邊行?
係咪做開老闆、串咀又口臭

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

下次落閘放狗,呢度真係[好危險]架,以後唔洗來拜年

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chinatea 發表於 20-1-26 00:44
契女年年都係初一來拜年,今年佢姑仔新牌仔,試下車佢個臭口大佬一家來,隻死仔真係冇句好架,唔出聲冇人話佢啞 ...

勁口臭
放下自在

珊瑚宮

回覆樓主:

居然有人仲差過我……

珊瑚宮

回覆樓主:

茶姐……佢係做老闆的嗎?把口咁衰點同人打工,做人同事呢…

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

點解可以咁賤嘴

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

比著我, 鬧佢一鑊, 趕佢落車。 呢D人, 唔見就罷。

子爵府

佢犯左好多口業

珍珠宮

回覆樓主:

點止口臭,係口賤,乞人憎!

侯爵府

回覆樓主:

三十幾歲人,講嘢仲咁白痴無腦嘅?

伯爵府

回覆樓主:

成卅歲人講嘢都咁口賤
肯定由細到大都被寵壞

chinatea    發表於 20-1-26 11:23

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

chinatea 發表於 20-1-26 00:44
契女年年都係初一來拜年,今年佢姑仔新牌仔,試下車佢個臭口大佬一家來,隻死仔真係冇句好架,唔出聲冇人話佢啞 ...

吓?30幾歲人?以為你講緊細路

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

如果我係樓主,我唔止新年,係以後backlist 佢佢唔俾入屋

子爵府

回覆樓主:

要講鄉村圍頭話:吥! 啄殺你

子爵府

回覆樓主:

可能某d人重當佢係"孩子",咁咪童言無忌囉
比着我,以後都唔會見

首頁

尾頁

跳至