自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 haileymama 於 09-5-27 20:01 發表

主動call back佢定係等佢再打黎?

我覺得可以主動call back佢, 話比佢聽你會考慮第二間, 叫佢快D寄cut form就OK!!
:-P  :-P  :-P

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 samantha821 於 09-5-27 20:04 發表

我覺得可以主動call back佢, 話比佢聽你會考慮第二間, 叫佢快D寄cut form就OK!!

O..thanks
咁我都一陣打喇

水晶宮

我剛同電X講,佢話比 cut form 我,$34元真係做唔到 我就 cut 佢

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 醒目開學勳章

原帖由 wkchoy 於 09-5-27 19:30 發表

賢重

講番正題
其實佢所謂送禮品咪即係自己買
我情願乜都唔要, 最緊要平

很贊成!

大宅

剛剛續第2次約都係一年合約,1年裡面本身4期單,依家1年裡面只交2期單,88x3=$264/1期,1年只係總共比$528-仲有一個電子燉盅,
上年就有個小型電子燒烤爐
我今年係無填終止form,直接係電話叫佢比返呢個價錢
平均$44一個月,1年合約
好扺!!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 手提電腦 於 09-5-27 21:35 發表
剛剛續第2次約都係一年合約,1年裡面本身4期單,依家1年裡面只交2期單,88x3=$264/1期,1年只係總共比$528-仲有一個電子燉盅,
上年就有個小型電子燒烤爐
我今年係無填終止form,直接係電話叫佢比返呢個價錢
平均$44一個月 ...
我今日剛續約,最初佢OFFER簽12個月平均$55/月,但我話仲有無平dPLAN,佢話要問上司,最後$44+$180惠康現金券,雖然唔係最平(但個SALES好好SERVICE),但比起交開$110對我講,已經好滿足

子爵府

原帖由 agneskong 於 09-5-27 22:36 發表
我今日剛續約,最初佢OFFER簽12個月平均$55/月,但我話仲有無平dPLAN,佢話要問上司,最後$44+$180惠康現金券,雖然唔係最平(但個SALES好好SERVICE),但比起交開$110對我講,已經好滿足 ...

你呢個offer好正喎, 想問清楚你有無sent cut form呀? 同埋要簽幾耐約呀??

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 801 於 09-5-28 00:11 發表

你呢個offer好正喎, 想問清楚你有無sent cut form呀? 同埋要簽幾耐約呀??
有SEND-CUT-FORM(我初頭都好驚,佢會真係CUT我線,但有BK媽話唔洗驚,佢一定會比優惠),約一星期到收到電話,簽18個月

首頁

尾頁

跳至