自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

二小姐 發表於 20-8-12 08:51
我部機係好朋友送,佢話呢部係中國第一部5G手機全部零件無一PART係美國制(聽佢講,唔知堅定流),所以送一 ...

咁堅?我又無為意喎,我開頭只係想買部影相靚啲既手機咋
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

HKITMan 發表於 20-8-12 10:35
你地輸入法係乜?
我部預定係
Microsoft Swiftkey

我用緊呢個打速成,係冇之前咁方便,揀字要比之前耐少少,用左一晚未至於順手但都ok,係有時要打1,2個英文字母都要滑下個space bar 有啲唔方便尤其是個d字,以前順手係木鍵㩒耐啲就出,而家費事轉來轉去就改寫「啲」

男爵府

小寶貝兒 發表於 20-8-11 19:11
好開心!自拍完覺得靚左幾倍
最緊要用到BK
係榮耀V30pro ...

how much

珍珠宮

小寶貝兒 發表於 20-8-12 20:51
唔知係咪我搵既網上版唔係太啱?
小米上載速度31.2Mbps 下載15.88Mbps
榮耀 上載9.18 下載28.58

我都係中移。 有點失望4g收得好差
得貪佢有得連大陸電話號碼。

珍珠宮

cyhin 發表於 20-8-12 21:04
how much

我係京東訂返來,8+128,3079人仔
818有手機節咁上下既野,可能會再平啲

水晶宮

小寶貝兒 發表於 20-8-11 19:11
好開心!自拍完覺得靚左幾倍
最緊要用到BK
係榮耀V30pro ...

珍珠宮

口水包包 發表於 20-8-12 21:10
我都係中移。 有點失望4g收得好差
得貪佢有得連大陸電話號碼。

係,我仲諗住會收得好啲,而家5G好多地方都未有,遲下睇下會唔會upgrade 去5G

珍珠宮

心肝寶貝仔 發表於 20-8-12 21:17

好耐冇見

水晶宮

小寶貝兒 發表於 20-8-12 21:18
好耐冇見

影多啲靚相上嚟分享吓

珍珠宮

心肝寶貝仔 發表於 20-8-12 21:29
影多啲靚相上嚟分享吓

好呀!我都好想可以快啲出街影下相

男爵府

小寶貝兒 發表於 20-8-12 22:38
好呀!我都好想可以快啲出街影下相

想問下你和大家,如果有7-8千預算,大家會選擇買 平果 或華為 的手提電腦呢?

我自己最近都入了二只華為手機,都不錯,因為想買手提電腦,所以心思思 買華為電腦,想問有用家分享下嗎?

珍珠宮

chinfongfong 發表於 20-8-13 09:03
想問下你和大家,如果有7-8千預算,大家會選擇買 平果 或華為 的手提電腦呢?

我自己最近都入了二只華為 ...

我未試過華為同蘋果laptop ,我自己幾個月前就買左hp既laptop
如果用緊手機係android ,咁我覺得可能用蘋果laptop 可能會有啲唔方便 ?例如save相時可能會有啲麻煩?

男爵府

小寶貝兒 發表於 20-8-13 10:43
我未試過華為同蘋果laptop ,我自己幾個月前就買左hp既laptop
如果用緊手機係android ,咁我覺得可能用蘋 ...

hp大約幾錢,想参考下

珍珠宮

chinfongfong 發表於 20-8-13 10:44
hp大約幾錢,想参考下

我買15"touch mon,所以比較貴,係百老匯買$7999
如果唔洗touch mon既型號, 應該可以平2000左右

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

三棵樹 發表於 20-8-11 21:57
我之前喺淘寶買左部國行華為matepad pro,原先自己裝到google框架,有日唔知high左制定點,成部機reset左 ...

有用資訊,可以俾link嘛?(C6用緊華為機)
謝謝

男爵府

小寶貝兒 發表於 20-8-13 12:59

我買15"touch mon,所以比較貴,係百老匯買$7999

請問你知道三星手提電腦用的過嗎?4千幾,主要做文書,

珍珠宮

chinfongfong 發表於 20-8-13 13:04
請問你知道三星手提電腦用的過嗎?4千幾,主要做文書,

未呀!我都係第一次買手提電腦,其實我主要都係上下網,買呢部係因為囡要用來上堂及做功課,有個touch mon方便啲

首頁

尾頁

跳至