自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊間既蛋糕好食d係smartone既生日禮物

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

lovinxenia 發表於 20-8-24 12:21
邊間既蛋糕好食d係smartone既生日禮物

我都揀緊,應該會揀La Maison 朱古力
其實最想Royal Garden但太遠

Agnes B得4吋,太細(買個呢個味ok的), sift就不了,平時已經成日食cupcake (未食過cake)

子爵府

Agnes b

男爵府

Charlotte_mom 發表於 20-8-24 12:44

Agnes b 可以揀5.5吋或迷你蛋糕10件,Sift 可以揀兩磅裝蛋糕或cupcake 18件生日果個係c6,佢話想食蛋糕,叫我睇下邊個好食d

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Agnes b

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 20-8-24 12:44

你哋係咪用好貴既 plan, 所以有生日蛋糕? 同埋用多高10年?

珍珠宮

點解要㨂?
我係La Maison粉,有得平?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

白毛毛 發表於 20-8-24 20:47
點解要㨂?
我係La Maison粉,有得平?

Smartone 生日會送
不過我應該無樓主咁大戶,我無咁大個cake。
La Maison就有

王國長老

大姑娘 發表於 20-8-24 20:41
你哋係咪用好貴既 plan, 所以有生日蛋糕? 同埋用多高10年?

我地家庭plan囉,好多年就真嘅

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 20-8-26 10:33
La Maison就有

Thx。
我都係用smartone,但無人話我知有呢樣野。可能我用最平,無份。

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我都係家庭plan, 點解我冇嘅?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Agnes b
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

回覆樓主:

Sift真係好普通,唔覺好食

王國長老

monsterchichi 發表於 20-8-26 10:58

真係唔知,你問問smartone?
我記得我地用左十年以上了

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 Charlotte_mom 的帖子

Okok, thanks

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 20-8-26 10:33
La Maison就有

又要再download 另外一個app, 如果一個app就方便㖭!禮物要自取?

男爵府

monsterchichi 發表於 20-8-26 10:58

我唔止家庭plan,我2個人用6張卡我用緊$314月費㗎。

王國長老

lovinxenia 發表於 20-8-26 12:38
我唔止家庭plan,我2個人用6張卡我用緊$314月費㗎。

即$314x6,咁應該算大戶wor

王國長老

問左c6, 而家阿女自己名用大專plan,其他3人一個月俾大約$700
佢點樣計至有呢d獎賞,我地就唔知了。可能係以前積落至有?

伯爵府

Sift好食D

首頁

尾頁

跳至