自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有冇人用過?啱啱打黎話做promotion, $2288到2022/2月,但個sales死都唔肯send資料比我睇下先,其他酒店sales都會whatsapp比我睇details, 有冇人join過A ccor會籍, d sales好似好奇怪囉

我其實係想join,只係個sales手法好奇怪,好似做傳銷咁,又係咁話大家咁有緣,叫我比地址就可以send會員卡比我(好似唔洗錢join)

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ming1020 發表於 21-2-26 16:01
有冇人用過?啱啱打黎話做promotion, $2288到2022/2月,但個sales死都唔肯send資料比我睇下先,其他酒店sal ...

Say no啦,包佢即刻再俾多d嘢,我試過好幾次(已經推完又推要block電話至停止到)

侯爵府

有冇人用過?啱啱打黎話做promotion, $2288到2022/2月,但個sales死都唔肯send資料比我睇下先,其他酒店sal ...
騙子...小心D
kckammy

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 21-2-26 16:28
Say no啦,包佢即刻再俾多d嘢,我試過好幾次(已經推完又推要block電話至停止到)
...

係呀,我叫佢send野比我睇,佢就話送多d野比我,叫我比地址佢……講真點解唔可以send email / whatsapp比你睇資料

瑪瑙宮

大廚勳章

ming1020 發表於 21-2-26 16:31
係呀,我叫佢send野比我睇,佢就話送多d野比我,叫我比地址佢……講真點解唔可以send email / whatsapp比 ...

搞錯話唔俾send內容俾你睇

我在萬豪會籍人哋join之前都比晒個list嚟睇有咩着數優惠或者幾多優惠券

又唔係咩秘密
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

kckammy 發表於 21-2-26 16:30
騙子...小心D

佢一輪咀咁講有乜優惠,但就唔肯send資料比我睇,結果我cut佢線

侯爵府

seaheart88 發表於 21-2-26 16:32
搞錯話唔俾send內容俾你睇

我在萬豪會籍人哋join之前都比晒個list嚟睇有咩着數優惠或者幾多優惠券

咪係囉,我係marco polo都係whatsapp講續會優惠……我真係有興趣join Accor個會籍,可惜佢令我好難相信佢

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

呢間年年都打比我 sale 會藉,起碼打左5,6年,上星期先打過來,叫我支持下去酒店食飯,我年年 say no都仲要打黎,仲係同一個 sales ,因我認得佢講野嘅語氣,雖然我冇幫襯,但我好替佢高興咁多年仲保住份工

侯爵府

BearBear2000 發表於 21-2-26 16:53
呢間年年都打比我 sale 會藉,起碼打左5,6年,上星期先打過來,叫我支持下去酒店食飯,我年年 say no都仲 ...

佢又係咁講,話上年打過比我,今年好有緣可以又打比我,叫我支持下香港酒店業 但佢個銷售技巧太差

男爵府

2024年龍年勳章

我前幾個月JOIN 咗, 都冇乜點用, 好多其他酒店都有優惠, 打去PARK LANE 會問係咪會員跟住去另一條線, 唔知係米有分QUOTA, 我打咗幾次BOOK 要2 星期後先有位. 不會再RENEW.

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔建議join
經佢book唔會平得去邊

我都收到佢哋電話好多次叫join
又話食飯、爆房
其實我只係用個員工價book過一次海外房
之後都冇幫襯過,自始耐唔時打嚟

我有話過join咗club book同一間房
貴過員工價咁多我join來做乜

侯爵府

akachanman 發表於 21-2-26 17:10
唔建議join
經佢book唔會平得去邊

咁搞笑架,咁我唔join喇

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我本身個會籍舊年11月到期,但因疫情問題佢幫我extend到今年5月,我仲有一晚免費酒店未用

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ming1020 發表於 21-2-26 17:11
咁搞笑架,咁我唔join喇

係呀
早排仲打嚟比超優惠價叫我book間房home office

我話吓,我放緊無薪喎!

子爵府

BK Milk勳章

我老公 join 過幾年,因為佢以前份工要成日飛。
1年會藉benefit ,包括:
送1晚酒店+2張會員咭

每張會員咭有以下優惠:
經Accor website 訂其下酒店會平D(平過官網),
大部分酒店餐廳有優惠(e.g.正價買1送一1),
住佢地D酒店可儲分, 再換酒店住宿

水晶宮

BearBear2000 發表於 21-2-26 16:53
呢間年年都打比我 sale 會藉,起碼打左5,6年,上星期先打過來,叫我支持下去酒店食飯,我年年 say no都仲 ...

過年前又收到電話,又系叫我支持酒店業,出去食飯,那時沒有晚飯堂食,又唔敢staycation,話唔join啦!真系很難cut線。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

最大原因佢食店唔吸引
我住港島,Park Lane唔好食,Century Novotel直頭難食,其他唔會去
訂酒店免煩,上booking.com hotel.com大把選擇
所以佢唔會sell到我

珍珠宮

kckammy 發表於 21-2-26 16:30
騙子...小心D

唔係騙子
樓主講緊嘅係Accor Plus會員
用左3年以上

有人同職員價比較,真心笑左,人地係玩loyalty prog
啱唔啱用係睇自己消費模式

首頁

尾頁

跳至