自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章

tinlong22 發表於 21-8-26 12:55
其實TVB岩岩公佈左上半年業績

香港電視廣播的廣告收入由港幣351百萬元增加31%至港幣460百萬元
雖然之前拉左人,但個page 仍然活躍中,應該有人接手左,早前仲恐嚇錯左一個商店,派左嬲比人又收返。
希望有日整走個page 為民除害。

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

裝個app都扭屎忽花真係好q煩,唔駛理啲無聊人,老闆已看在眼內

男爵府

EmilyBB 發表於 21-8-26 12:15
(一)我唔想戴有色眼鏡看人,但唔該某種顏色人士自重。

話說一行6人連老闆一起午飯,老闆話要一起坐不分 ...

理得人吖!自己裝咗咪得囉,人哋裝唔裝都要理,佢哋都唔會話你有裝啦!

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

其實佢地可以唔去...洗乜向你交代有無裝安心呢?
加上佢有選擇權利既, 唔洗俾面老闆就得架啦

之前公司成TEAM人食飯, 有2個食LUNCH都係咁, 去到係門口尼尼路路...
我地掃左CODE直入, 之後入嚟仲要話: 乜你地個個都有安心出行架?
我望下佢, 應左佢一句: 原來成TEAM人, 得你兩個無裝, 叫得野食未? (收左口唔出聲)

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

一齊食飯果班同事都有用
朋友就某啲唔肯用

子爵府

s160656 發表於 21-8-26 13:16
雖然之前拉左人,但個page 仍然活躍中,應該有人接手左,早前仲恐嚇錯左一個商店,派左嬲比人又收返。
希望 ...

整page 都總有自由吧

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

stagea 發表於 21-8-26 13:26
其實佢地可以唔去...洗乜向你交代有無裝安心呢?
加上佢有選擇權利既, 唔洗俾面老闆就得架啦

係呀!你都講咗重點,唔使同我交代佢有無裝安心出行嘛!只要答我去唔去就得,我要訂枱嘛!某些回覆真係奇奇怪怪,我又無唔比佢哋唔去,同我講咁多無謂嘢做咩?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

EmilyBB 發表於 21-8-26 13:35
係呀!你都講咗重點,唔使同我交代佢有無裝安心出行嘛!只要答我去唔去就得,我要訂枱嘛!某些回覆真係奇 ...

呢啲人先討厭, 講埋啲廢話...
一句唔去咪得囉

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

chauhonna 發表於 21-8-26 13:21
咁咪唔好一齊食囉,無必要煩

相信大家都只是想和老闆食飯,我唔係想同佢哋食飯,佢哋亦唔係想同我食飯,唔係我想煩

子爵府

kittybig123 發表於 21-8-26 13:19
理得人吖!自己裝咗咪得囉,人哋裝唔裝都要理,佢哋都唔會話你有裝啦!
...

我唔想理,但我要訂枱,同我講咁多無謂嘢做咩?

男爵府

有日同個同事放工,佢啱啱打完第一針,我話針咭可以放去安心出行好方便,佢答我:我冇用安心出行㗎喎

跟住佢話:唉唷!我打完針,仲未登記抽獎添,有邊D可以登記??

我即刻心諗,登記抽獎唔怕比人地拎你啲資料?又係一個白痴同事

珍珠宮

美味 發表於 21-8-26 12:18
佢哋就係咁低能弱智,政府派錢唔見佢話驚

說出了重點來

珍珠宮

EmilyBB 發表於 21-8-26 12:15
(一)我唔想戴有色眼鏡看人,但唔該某種顏色人士自重。

話說一行6人連老闆一起午飯,老闆話要一起坐不分 ...

舊公司有呢啲人約咗下個禮拜一齊食飯佢哋 全部都冇裝安心出行冇打針
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

子爵府

小詠 發表於 21-8-26 13:49
舊公司有呢啲人約咗下個禮拜一齊食飯佢哋 全部都冇裝安心出行冇打針

如果4人一枱無問題呀

男爵府

lovelyjimjim 發表於 21-8-26 12:54
有,最後我公司炒哂幾個黃人

有D野, 始終要個社會幫佢地成長嘅...
旁人唔幫得幾多.

伯爵府

ddkaka 發表於 21-8-26 13:12

有錢派,黃人話比埋底褲著咩size你都冇所謂

伯爵府

我有黃友係裝完掃完,食完,就摌走個app.

佢話咁樣追縱唔到佢喎!

成日下載,又要摌走,唔煩咩?

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

HL7646 發表於 21-8-26 13:30
整page 都總有自由吧

你有份整page, 定有份派嬲?

珍珠宮

我哋仍未鼓勵同事聚餐。如果係,我估唔會有樓主咁好服侍。最多remark句要安心出行。入唔入到餐廳閣下自理,佢係老闆面前肉酸,愛莫能助。

首頁

尾頁

跳至