潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題,如果買到的話你哋會揀邊個?

1. 都知boy chanel 好重,咁small boy 又重唔重呢?

2. 圖一既粉紅色容唔容易痴到顔色?

3. Small boy 容量好唔好裝?

求各位用家解答

子爵府

Chanel 官網D顏色未必一定有,因為係地區性,買淺色背面如果着牛仔褲一定color transfer! size 就要睇你平時要帶D咩出街!Boy我有個細size 可以放到電話,H Calvi 、一包紙巾同鎖匙如果你再有更多嘢放一定要買medium 今季都係pastel colors 所以你去Shop 度睇吓返咗咩色,等你post

大宅

回覆樓主:

小牛皮

大宅

bunbunbunny 發表於 21-9-18 14:21

1. 都知boy chanel 好重,咁small boy 又重唔重呢?

其實boy真係唔重small我覺得細左d,真係唔放得多嘢,不如你去專門店試下孭上身

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

我覺得Boy一啲都唔重,我自己用25,small boy太細裝唔到野

男爵府

nldw2012 發表於 21-9-20 12:15
小牛皮

Not good?
當然cavier最好

男爵府

其實鍾意matt gold hw 多過gold

子爵府

bunbunbunny 發表於 21-9-18 14:21

我有一個粉紅色都算淺色系嘅medium size boy ,小心地用, so far 都無colour Tranfer 。
我覺得一啲都唔重,可能近呢幾年,佢條鏈用左另一個素材,相對我早幾年睇,已輕左好多,早幾年睇時,我直情放棄,果時就係因為覺得條鏈好重。
我覺得medium size 容量剛剛好,放到tissue , card holder, 唇膏,搓手液,Hand cream,同車鎖匙,有時仲放埋遮

首頁

尾頁

跳至