影視娛樂

跳至

首頁
45678...12

尾頁

水晶宮

原帖由 hirolin 於 09-7-15 09:39 發表
上校車 ,
睇了你給我們的預告,又真係幾吸引人,而且仲好似高清咁,好清楚添~我決定睇埋我而家睇緊個套"愛情魔戒"之後即刻睇你介紹呢套先.

誠意推介, 真係好睇

珍珠宮

公司睇唔到, 係屋企睇左第一集一半咋, 要努力追追先.

原帖由 上校車 於 09-7-15 09:48 發表

誠意推介, 真係好睇

公爵府

原帖由 上校車 於 09-7-7 16:23 發表

換換愛唔錯啊, 開始和中段都好緊張好好睇, 唯獨結尾有點兒戲和拖戲
我本身唔太歡喜賀軍翔, 但王傳一跟楊丞琳也很襯

我都覺得好好睇, 小美真係好靚仔, 我睇完換換愛先揾惡魔黎煲, 發覺王傳一係換換愛嘅發揮好好多, 有脫胎換骨之感, 之後我會試下睇鬥牛, 但其實我唔係好鐘意鬥牛嘅女主角, 剩係想睇小美炸, 希望我唔會睇睇下放棄啦

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

"愛情魔戒" 都幾好睇

原帖由 hirolin 於 09-7-15 09:39 AM 發表
上校車 ,
睇了你給我們的預告,又真係幾吸引人,而且仲好似高清咁,好清楚添~我決定睇埋我而家睇緊個套"愛情魔戒"之後即刻睇你介紹呢套先.

「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

水晶宮

王傳一拍換換愛, 角色勁討好
反而跟住既這裡發現愛, 做一個愛搞鬼既太子爺,
無了官仔骨骨既氣質

男爵府

你地都好鍾意睇台劇呀?斗牛要不要都唔差的,幾好看,女主角睇睇下都沒有問題,值得一看啊!

子爵府

我死勒, 我開始咗勒, 而加吊引吊到死勒!

男爵府

我都睇了6集啦!果然好好睇,樓主真係無介紹錯,睇了第一集就好想追落去,一d都無悶場.值得推介-----福氣又安康.

子爵府

hirolin,

你知唔知呀, 我因為睇完Mars, 好唔捨得, 所以喺咁睇其他劇, 等自己無咁掛住佢呀. 睇完MARS之後, 我睇咗韓劇花樣男子, 跟住睇敲敲, 連敲敲都睇完, 迫不得意所以就開始睇褔氣.

原帖由 hirolin 於 09-7-16 21:17 發表
我都睇了6集啦!果然好好睇,樓主真係無介紹錯,睇了第一集就好想追落去,一d都無悶場.值得推介-----福氣又安康.

男爵府

bkmummy,
你喜歡mars呀?咁咪鍾意大東囉!好呀!
敲敲唔係咁好睇,可能剩係識明道呢個人,無想追劇的feel.你可以睇"惡魔在身邊"和"換換愛",都唔差的,而呢套"福氣..."個feel就好似睇"命中..."和"愛宅..."咁,好想知劇情係點.
原帖由 bkmummy 於 09-7-16 21:27 發表
hirolin,

你知唔知呀, 我因為睇完Mars, 好唔捨得, 所以喺咁睇其他劇, 等自己無咁掛住佢呀. 睇完MARS之後, 我睇咗韓劇花樣男子, 跟住睇敲敲, 連敲敲都睇完, 迫不得意所以就開始睇褔氣.

...

水晶宮

都說了嘛, 呢套好值得睇, 並不是因為陳喬恩, 而家睇佢故事大綱已經好有戲味

藍正龍, 本來勁討厭佢, 但而家並不是太討厭, 但都係under borderline

反而邱澤, 今次真係脫胎換骨耶, 造型好帥, 演技也好了不少, 他在上一套無敵珊寶妹完全唔得, 今次非常討好

做女一的守護天使, 跟命中注定我愛你的 Dylan 神父同樣擁有化學作用, 讚啊

男爵府

有沒有發現邱澤個造型有些似惡魔在身邊"小美"扮惡魔個樣呀?我看到越看越似啊!

子爵府

hirolin,

"惡魔在身邊"和"換換愛"我好耐之前已經睇咗勒, 所以我鍾意小美, 又鍾意大東, 不過大東係喺睇花樣少男少女時, 已經覺得佢好CUTE架勒!

原帖由 hirolin 於 09-7-16 21:41 發表
bkmummy,
你喜歡mars呀?咁咪鍾意大東囉!好呀!
敲敲唔係咁好睇,可能剩係識明道呢個人,無想追劇的feel.你可以睇"惡魔在身邊"和"換換愛",都唔差的,而呢套"福氣..."個feel就好似睇"命中..."和"愛宅..."咁,好想知劇情係點 ...

水晶宮

原帖由 hirolin 於 09-7-16 22:20 發表
有沒有發現邱澤個造型有些似惡魔在身邊"小美"扮惡魔個樣呀?我看到越看越似啊!

有少少啦, 不過邱澤個樣比較粗獷少少
原來邱澤幾唱得架

好多年前拍左雪地裡的星星 (好似記得係) 無端端自願去左當兵, 當完兵之後好似同呢個圈格格不入, 又去左做自由人歌手, 又收埋自己一輪, 好似搵唔到自己定位, 無敵珊寶妹的導演看中他演出一角, 再同佢研究演技, 今次終於脫胎換骨, 演一個義氣江湖中人

男爵府

上校車 .
咁無敵珊寶妹呢套好看嗎?或是雪地裡的星星呀?邱澤係第5集造型剪了鬍鬚後靚了好多.

男爵府

bkmummy .
咁你睇了惡作劇之吻的大東後有沒有嚇親你呀?自從大東加入了飛輪海之後,個樣都唔通哂,佢拍愛宅裡又真係好靚仔的.

水晶宮

原帖由 hirolin 於 09-7-17 01:13 發表
上校車 .
咁無敵珊寶妹呢套好看嗎?或是雪地裡的星星呀?邱澤係第5集造型剪了鬍鬚後靚了好多.

雪地裡的星星好唔好睇,唔太記得了,好似係02年的作品,係身在台北時係咁易望幾眼,無特別留意,記得有邱澤同何潤東,女主角唔知係乜水

無敵珊寶妹唔睇都唔會覺得可惜

邱澤在福保又安康演技進步了, 不過我比較歡喜佢留有少少鬍子的模樣, 好少男生長鬍子好看, 佢係其中一個

子爵府

我知大東有份演出惡作劇之吻, 但唔知點解我對惡吻無興趣, 睇咗小小已經無睇.

不過我有睇蛋炒飯

原帖由 hirolin 於 09-7-17 01:17 發表
bkmummy .
咁你睇了惡作劇之吻的大東後有沒有嚇親你呀?自從大東加入了飛輪海之後,個樣都唔通哂,佢拍愛宅裡又真係好靚仔的.

水晶宮

原帖由 bkmummy 於 09-7-17 09:43 發表
我知大東有份演出惡作劇之吻, 但唔知點解我對惡吻無興趣, 睇咗小小已經無睇.

不過我有睇蛋炒飯

惡吻一好睇, 惡吻二.......我睇左幾集已經係飛住 x 32 咁睇, 睇到合眼訓

男爵府

我都有睇"福氣", 我發現陳喬恩由王子變青蛙, 到命中, 再到福氣都唔同樣架喎.
塊面越來越尖架.

首頁
45678...12

尾頁

跳至