自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇媽媽蒂過小朋友去playtown(西環,西寶城)
唔知好唔好玩呢??可以玩幾耐??好似都幾大下
唔知去唔去好呢??
不過都幾貴下$100一個小朋友
http://www.playtown.com.hk/chi/photos.htm

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

地方唔錯喎

別墅

不過唔知入左場可以玩幾耐,
個到有波波池,糖果屋,彈彈床,波波池噴泉仲有波波發射鎗
今期新地有介紹,不過真係好貴
星期一至星期四
3歲或以下: 港幣八十元
4歲至12歲
:
港幣一百元
額外陪同成人費用
: 每位港幣三十元

星期五至星期日及公眾假期
3歲或以下: 港幣一百元
4歲至12歲
:
港幣一百二十元
額外陪同成人費用
: 每位港幣五十元

原帖由 lypoon 於 09-6-9 18:35 發表
地方唔錯喎

子爵府

勁好玩.
小朋友玩到唔捨得走...
$100都幾貴
不過都可以接受
晚上有價惠半價.(當日既價錢半價)

大宅

好好玩...但要計埋自己看住細路就等如$150.- (假期)
但玩成4-6鐘都得.....玩得耐就抵好多....
值得一試,我個仔去過一次都成日問我幾時再去
[size=medium]queensroad

別墅

平時多唔多小朋友去玩,我又怕多人,但又怕少人玩

原帖由 queensroad 於 09-6-9 19:07 發表
好好玩...但要計埋自己看住細路就等如$150.- (假期)
但玩成4-6鐘都得.....玩得耐就抵好多....
值得一試,我個仔去過一次都成日問我幾時再去

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

收費係已包一位陪同既家長, 第二位先至要再俾錢!不過如果可以平d就更好!

上一次兩個仔仔玩過一次, 一共$240, 4人入場玩左約4小時, 爸爸多次外出都無問題!

其實佢地會俾一人一手帶, 同一日多次出入都無問題, 所以如肚餓, 可外出食d野再入去玩過!

原帖由 寶寶bmami 於 09-6-10 08:47 發表
平時多唔多小朋友去玩,我又怕多人,但又怕少人玩

公爵府

It's a good place, if the child is around 3, he can play a lot of things. Under 3 may be a bit not worth to go. Especialy when it's summer time or rainy days, $100-$120 can play whole day (1 child free 1 adult)

Comparing with $80 play two hours in Q-cube @Venetian hotel in Macau, there is no time limit in playtown, much better.
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

首頁

尾頁

跳至