想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無jm打完針之後紅d就無深粗過?
之前一直紅d排卵會深粗,就算無深過對照線都會一樣深。。點知1月尾打完2針之後就次次都係咁淺色。。無深過,但m就好準時黎但好水同比以前少。。想問下各位jm紅d咁淺係咪即係無排卵?(emoji)已經備孕左一年,中途雖然有停左幾個月,但已經36了,今年係比自己最後機會了。好希望成功

洋房

我冇check排卵既習慣,但上一次m到係2月1日,而我3月頭打完第三針至今都冇來m,已經5x日。。。

複式洋房

missmakmak 發表於 22-3-23 23:51
我冇check排卵既習慣,但上一次m到係2月1日,而我3月頭打完第三針至今都冇來m,已經5x日。。。 ...

我反而m準左,個個月準時有黎m,但好稀,同量比以往少左好多又唔知有無排卵。。想要bb變得更難咁

大宅

maggie_kaykay 發表於 22-3-23 15:14
之前一直紅d排卵會深粗,就算無深過對照線都會一樣深。。點知1月尾打完2 ...

請問下呢個係邊個apps?謝謝

複式洋房

荳子 發表於 22-4-12 19:31
請問下呢個係邊個apps?謝謝

瘋狂造人

別墅

maggie_kaykay 發表於 22-3-23 15:14
之前一直紅d排卵會深粗,就算無深過對照線都會一樣深。。點知1月尾打完2 ...

我2021年9月打針 一直無排卵 試紙有色但驗原來無排 仲要m 好準 最後2022年1月食左排卵藥 之後bingo 左 而家16周

複式洋房

oisuen 發表於 22-5-2 07:26
我2021年9月打針 一直無排卵 試紙有色但驗原來無排 仲要m 好準 最後2022年1月食左排卵藥 之後bingo 左 而 ...

想問下你睇邊個醫生?係咪要m到第一日去睇?咁你食左幾耐排卵藥就bingo?

別墅

maggie_kaykay 發表於 22-5-12 22:37
想問下你睇邊個醫生?係咪要m到第一日去睇?咁你食左幾耐排卵藥就bingo?
...

我係一直睇家計會不育科check到無排卵 佢開藥比我既 我食第一個cycle就中左

首頁

尾頁

跳至