美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好唔好,係唔係黑店呀?
想去但怕係呃人
有無人可以分享下?

子爵府

熱血金章

我有join,無乜hard sell,book左時間都準時。但我覺得佢d 治療師無咁專業。可能我有係其他做,有比較。
不過more beau價錢係抵既。

大宅

鍾太2009 發表於 22-5-15 21:11
我有join,無乜hard sell,book左時間都準時。但我覺得佢d 治療師無咁專業。可能我有係其他做,有比較。
不 ...

請問效果如何?
我都心大心細,因為我係另一間做開,想轉會過去做面,但就做面就要謹慎少少,價錢又平一半,所以問多少少資料(emoji)

子爵府

熱血金章

佢部機都係靚機嚟嘅,但係我覺得佢啲治療師唔夠專業,因為我係Hairless打bikini 位,兩者真係高下立見。我覺得如果做面同比堅尼,我建議貴d去Hairless,譬如做手同腳就可以More Beau。不過More Beau價錢真係好吸引嘅

大宅

鍾太2009 發表於 22-5-15 22:25
佢部機都係靚機嚟嘅,但係我覺得佢啲治療師唔夠專業,因為我係Hairless打bikini 位,兩者真係高下立見。我 ...

請問點樣唔專業呀? 我都係H打全腳,但MB價錢真係好吸引! 你咁樣講一講,我都應該搵返H(emoji)

別墅

去過乜麥sell ,不過手勢一般。
激光脫毛建議去dermes 或hairless 始終專業安全好多。 我自己一直去開dermes 或hairless 脫毛

民房

我有join 佢地脫毛呀, 幫我做嗰個手勢又幾好喎, 都好細心, 做bikini位都唔痛, 好似同hairless用同一部機

首頁

尾頁

跳至