使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

露比EE 發表於 22-5-18 17:32
我d post,大部份都係中間果位移動㗎!
...

收到, 尾角

水晶宮

我係咪miss咗d嘢

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

crystal媽咪 發表於 22-5-18 11:04
請問個題目點解

都話搬了去時政, 不是封帖,
你去時政逛逛, “傳”有人衰11,
14歲生b,居然冇警察上門查, 仲有冇誇d呀,
要抹黑人,都要作得可信些

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

各位好,睇上文下理,我大概知道大家講乜,請容我講解少少版主係點處理嘅。

我地分管理員同義務版主,咁正常管理員係辦工時間處理,我所知佢地仲要覆email、helpdesk嘅查詢同其他雜務,所以唔係不停捕住討論區掃雷咁睇討論;版主係義工,都係會員一份子,大家都有家庭,甚至有部份版主係要返工養家,放工湊小朋友,到小朋友大喇,又到照應長老,所以都係一有時間先上bk同ek。

依家有會員覺得管理員同版主有大細超,在我以版主角度來講,係因為我地唔可能好頻密同定時定候上黎,變咗一上線處理時,一見到第一頁係政治討論主題當然會搬啦,會員舉報而又確係有問題嘅亦會搬,而版主同管理員每次上線中間個段真空期,就有機會俾有關主題傾咗好多個回覆,咁版主一次過搬主題時,就會有主題係出咗冇耐,有主題可能已經出咗一段時間。如果有會員細心睇,係會發現到管理員或者版主每次係可能一搬就搬多過一個主題,就係因為我地唔係經常在線處理,一有時間處理時就會將之前同依一刻見到嘅主題一次過處理。

討論區有邊類型話題實在非版主能控制,我地都係處理得幾多得幾多,還望大家多多包涵!

盡我一己之力,發放正能量!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

召藥師 發表於 22-5-18 18:53
各位好,睇上文下理,我大概知道大家講乜,請容我講解少少版主係點處理嘅。

我地分管理員同義務版主,咁正 ...

知道
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Jasmine-4711 發表於 22-5-18 18:33
都話搬了去時政, 不是封帖,
你去時政逛逛, “傳”有人衰11,
14歲生b,居然冇警察上門查, 仲有冇誇d呀,

去睇睇
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

牛年勳章

但之前果個舖,係宣傳無証無據+刻意抹黑嘅言論,超過25小時,又有唔同會員作出舉報,版主或特派員都仍然無動於衷喎!之後係好多留言都要求回應,特派員先有所行動搬入時政,但唔係剷post或封戶喎!
連果d「原來咁多人支持同女童性交」呢啲言論都仍然可以睇到;請問在一個公開平台,有大人有小朋友嘅親子平台上,咁嘅言論真係「無問題」嗎?
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

伯爵府

其實有D野, 大家有眼睇. 召版主我認為係OK既.

不過有D帖, 唔係純粹立場, 或顏色問題. 而係誹謗,無根據. 例如我開帖, 話有傳XXX殺人放火. YYY搶劫....

咁就唔係論政論時事, 支持/反對政府咁簡單. 就算係其他國家, 呢個都係不容許的.

在帖內講粗口會封帖封人, 但那帖那人呢????

首頁

尾頁

跳至